Херсон уночі атакував ворог, по області за минулу добу 74 обстріли
Херсон уночі атакував ворог, по області за минулу добу 74 обстріли

Херсон уночі атакував ворог, по області за минулу добу 74 обстріли

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Херсонська область за минулу добу зазнала 74 удари російських військ, відомо про одну загиблу та вісьмох поранених людей, повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. Як зазначив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, Херсон вночі знову атакували, пише УНН.

Цитата

"За минулу добу противник здійснив 74 обстріли, випустивши 441 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 31 снаряд", - написав Прокудін у Telegram.

"Вночі було атаковано місто Херсон, дві людини зазнали поранень різної ступені важкості", - голова Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram.

Деталі

За даними голови ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлю медичного закладу у Херсоні; освітній заклад у Бериславському районі.

Як повідомив голова МВА Мрочко, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 16 разів, ворог використав для цього 108 снарядів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому та Наддніпрянському.

"Через російську агресію одна людина загинула, ще восьмеро дістали поранення", - зазначив голова ОВА.

Як вказав голова МВА, внаслідок ворожих обстрілів загинув лікар, медична сестра у важкому стані. Ще 4 людини зазнали поранень. Всім постраждалим надана медична допомога.

Нагадаємо

Кількість постраждалих від російського обстрілу лікарні у Херсоні збільшилась до п’яти.

Теги по теме
война
Источник материала
loader
loader