«Райффайзен» відклав вихід із Росії до кінця року
«Райффайзен» відклав вихід із Росії до кінця року

«Райффайзен» відклав вихід із Росії до кінця року

Австрійська банківська група Raiffeisen Bank International вважає можливим відокремлення свого дочірнього банку в Росії від материнської групи не раніше кінця грудня, хоча до цього йшлося про кінець вересня

Про новий термін повідомив аналітикам генеральний директор RBI Йоганн Штробль, передає «Укрінформ» з посиланням на АРА.

«Терміни, встановлені раніше Raiffeisen Bank International (RBI) для можливого відокремлення своєї російської дочірньої компанії, вочевидь, будуть відкладені. Генеральний директор банку Йоганн Штробль заявив аналітикам у вівторок у другій половині дня, що відокремлення стане можливим не раніше кінця грудня. У травні він говорив про можливість відокремлення дочірнього банку до кінця вересня», - йдеться у повідомленні.

Крім того, Штробль повідомив, що RBI продовжує розглядати і варіант продажу своєї російської дочки.

«Однак обидва варіанти пов'язані з високими бюрократичними перепонами і потребують багато часу для реалізації, про що керівництво банку неодноразово наголошувало протягом останніх місяців. Для продажу потрібен покупець, який не перебуває під санкціями, і схвалення президента Росії Володимира Путіна», - зазначається у повідомленні.

За словами Штробля, варіант продажу – «дещо далі, ніж виокремлення». Він також вказав на те, що є зацікавлений покупець з-за меж Росії.

Теги по теме
санкции Банк
Источник материала
loader
loader