Зеленський анонсував чистки у владних рядах
Зеленський анонсував чистки у владних рядах

Зеленський анонсував чистки у владних рядах

Зеленський анонсував чистки у владних рядах

Старі схеми, які послаблюють Україну, не мають працювати.

Президент Володимир Зеленський анонсував наступного тижня продовження роботи з очищення державних інституцій від корупціонерів.

"Старих форматів у нашій державі більше не буде – тих форматів, коли одні захищали державу й людей, а інші намагалися поставити і державу, і людей на службу своїй вигоді. Хоч би ким людина була – чи то «воєнкомом», чи то депутатом, чи то посадовцем – кожен повинен працювати лише заради держави. Так і буде", - зауважив президент у вечірньому відеозверненні.

Нагадаємо, кілька депутатів від "слуги народу" відзначилися тим, що під час війни відпочивали за кордоном. Зокрема, Верховна Рада 27 липня достроково припинила повноваження народного депутата Юрія Арістова, якого помітили на відпочинку на Мальдівах. Також звання депутата позбавили Андрія Холодова, який вирішив «відпочити від держави» і з січня не повертався в Україну після виїзду за кордон.

Ще один "слуга" Богдан Торохтій їздив на відпочинок за кордон у 2022 році, під час дії воєнного стану, а на ім’я його дружини Аліни Левченко за час повномасштабного вторгнення Росії в Україну встигли придбати три нові автівки. 

Источник материала
Поделиться сюжетом