19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок
«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок

«У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок

Український актор, телеведучий Антін Мухарський, відомий під сценічним ім'ям Орест Лютий, написав обурливий пост, де ображає жінок. Свої думки він висловив у Facebook.

«В світі, де править колективна Антоніна місце чоловіка – у гробу». Автор описав жінок, як недалеких «яжємать», які ненавидять чоловіків.

«Чому не в окопах?!» – з будь якого приводу волає вона, свідомо чи підсвідомо бажаючи всім чоловікам смерті. Не знаєте хто така Антоніна? То я розтлумачу: це такий неофіційний телевізійний термін, який позначає колективний архетип середньостатистичної жіночки середнього віку, з середньою освітою, посередніми фізичними даними, яка свого часу, (переважно по зальоту), виродила з себе один-два шматка живої плоті, гордо називає себе «яжємать», що апріорі дає їй право творити всяку х*ню, бо на її боці суди, сусіди, міліція-поліція, суспільна думка, подруги, ЗМІ, бульварна преса, лівацькі організації», – йдеться у пості.

Мухарський пише, що колективна Антоніна активно користується своїм становищем для впливу на сферу послуг, асортимент товарів у магазинах, телевізійне виробництво дешевих серіалів.

«Антоніна – основа буття. Масовий споживач. Головний рушій економіки. На неї орієнтована сфера послуг, асортимент товарів в супермаркетах, магазинах одягу і побутової техніки, меню в ресторанах, а, відповідно, телевізійне виробництво дешевих серіалів, глянцевої преси, примітивної реклами та соціальних послуг. Ну і церква з інстаграмом. Вона – неглибока криниця соціальних штампів та примітивних поведінкових моделей, які толерують чоловіка виключно як сировинний придаток до її ненажерливої, агресивної, чорноротої натури, що «вєріт в Бога» і любому пасть порве за «дєтєй, любофь, правду і справедлівость» », – пише актор.

Окрім цього Антін Мухарський згадує ще колективного Віталія. Образ чоловіка, який перейняв частину рис Антоніни. «Пиво-футбол-серіали про ментів-кримінальні хроніки», – так описав цей образ автор.

Мухарський описує  колективного Віталія, як пасивного, що не має своєї думки та у всьому потурає жінці. Полюбляє розвішувати ярлики та роздавати непрохані поради.

«Експерти з усіх питань» Антоніна та Віталік – це Інь та Янь нашого сьогодення. У них не все так однозначно, бо іншим вони кричать: «чому не в окопах?!». Самі ж не поспішають щось робити. Саме на ці образи розрахований марафон «Єдині новини», виступи Арестовича та серіали 95 кварталу. Саме Антоніни та Віталії роблять рейтинги та толерують такий формат телевізійних продуктів», – пише Антін Мухарський.

Ця публікація викликала активну реакцію серед користувачів мережі. Деякі підписники підтримують думки Антіна Мухарського.

скріншот коментарів

Інші ж навпаки зовсім не згодні із тим, що написано у пості.

Багато користувачів соцмережі стверджують, що у Мухарського травма від колишньої, тому і пише такі пости.

Источник материала
Поделиться сюжетом