Нічна атака рф на Одесу: пошкоджено пам'ятку архітектури
Нічна атака рф на Одесу: пошкоджено пам'ятку архітектури

Нічна атака рф на Одесу: пошкоджено пам'ятку архітектури

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Через ракетну атаку на Одесу пошкоджено 113 будинків, з них 7 закладів освіти. Один із закладів є пам'яткою архітектури. Про це УНН повідомляє з посилання на оприлюднену у понеділок інформацію Одеської міської ради.

Цитата

«Станом на 8:00 внаслідок збиття ракет, які ворог спрямував у середмістя Одеси, уламками та вибуховою хвилею пошкоджено 113 будинків, з них 7 закладів освіти. Один із закладів є памʼятником архітектури», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що станом на 11:00 зафіксовано пошкодження 203 будинків. «Обстеження будинків триває», - інформує міськрада.

Повідомляється, що на місці працюють оперативні штаби, проводяться обстеження постраждалих квартир та ліквідація наслідків.

«Станом на 11:00 зафіксовано пошкодження 203 будинків. Також зафіксовано пошкодження зали гімнастики Дитячо-юнацької спортивної школи №10. Крім того, під час обстежень встановлено пошкодження Мистецької школи №2 ім. О.К. Глазунова. Будівля отримала пошкодження фасаду та внутрішніх приміщень», - інформує міськрада.

Доповнення

росіяни у ніч на понеділок, 14 серпня, тричі атакували Одещину. Застосували дві хвилі ударних дронів, загальною кількістю 15 штук, та 8 ракет морського базування типу "Калібр". Силами протиповітряної оборони всі атаки були відбиті.

Теги по теме
война Одесса
Источник материала
loader
loader