Пробіжка мера після ракетного удару по Луцьку обурила українців: що відповів Поліщук
Пробіжка мера після ракетного удару по Луцьку обурила українців: що відповів Поліщук

Пробіжка мера після ракетного удару по Луцьку обурила українців: що відповів Поліщук

Мер Луцька Ігор Поліщук відповів тим, кого обурила його ранкова пробіжка після ракетного обстрілу Луцька 15 серпня з боку Росії. Своє пояснення він виклав у соцмережах.

Що цьому передувало

Вранці 15 серпня Поліщук вийшов на пробіжку у парку імені Лесі Українки. Там його побачив один з жителів Луцька. Він зробив з мером селфі, подякував йому за сучасне місце відпочинку та виклав фото у соцмережі.

Ранкове тренування з топ-мером. Дякую Ігорю Ігоровичу за мегакрутий парк,
– написав чоловік.

Після цього деякі телеграм-канали поширили цю світлину та розкритикували Поліщука. Згодом почали обурюватися й звичайні інтернет-користувачі.

Що сказав Поліщук

Згодом міський голова пояснив ситуацію.

Друзі, на жаль є люди, які не цураються в такий час продукувати ненависть в українців один до одного та перекручувати факти,
– написав Поліщук.

За його словами, за 20 хвилин після вибухів близько 05:40 ранку він прибув на місце російського теракту та перебував там разом зі співробітниками поліції та представниками ДСНС. Мер пішов у Центральний парк після того, як у його подальшій присутності більше не було необхідності.

Весь цей час Поліщук очікував дані від рятувальників. Він наголосив, що на момент його перебування в парку "ще не було жодної інформації про загиблих".

Кадри, які поширювали телеграм-канали / Фото з соцмереж

Що відомо про атаку Росії на Луцьк

  • У ніч на 15 серпня країна-агресорка завдала масового удару по Україні. Деякі ракети долетіли до Волиньської області, після чого там працювала наша ППО.
  • На жаль, ворожа ракета влучила в промислове підприємство у Луцьку. Росія вбила 3 людей. На щастя, рятувальникам вдалося дістати з-під завалів живого чоловіка. Попередньо відомо про 3 поранених.
  • Згодом стало відомо, що держава-терорист вдарила по шведському заводу SKF. Всі загиблі були працівниками цього підприємства.
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны