На Дніпропетровщині зросла кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки РФ
На Дніпропетровщині зросла кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки РФ

На Дніпропетровщині зросла кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки РФ

На Дніпропетровщині до трьох людей зросла кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки РФ.

В ефірі телемарафону "Єдині новини" перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов сказав, що це наймасованіша атака на регіон, передає Укрінформ.

"Це була одна з наймасованіших атак на регіон. Але кожна ракетна атака, яку ворог спрямовує на Дніпропетровщину, досить потужна. Бо Дніпропетровщина - це прикордонна область, це потужний гуманітарний, медичний, військовий хаб. І ворог намагається залякати мирне населення і знищити якомога більше критичної інфраструктури й цивільних об'єктів", - сказав він.

Посадовець нагадав, що зранку ворог завдав потужного ракетного удару по Дніпропетровщині. Сім ракет "приземлили" наші військові, але все ж є влучання по промисловому підприємству. Також пошкоджений спортивний комплекс, розташований поруч.

Крім того, стало відомо, що постраждало не дві людини, як зазначалося зранку, а три.

"Це дві жінки і один чоловік. Жінки мають стан ушкоджень легкий, вони лікуються амбулаторно. Чоловік у стані середньої важкості, доставлений у лікарню", - пояснив Орлов.

Наразі комунальні служби розбирають завали спортивного комплексу. Там вибиті вікна, пошкоджено фасад. Попередньо, спортивний центр підлягає відновленню.

Раніше повідомлялось, що ворог ударив по Дніпру о 4:20. На підприємстві спалахнула пожежа. Її ліквідували рятувальники.

Фото: Сергій Лисак, Телеграм

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны