Рятувальники показали наслідки російського обстрілу Луцька
Рятувальники показали наслідки російського обстрілу Луцька

Рятувальники показали наслідки російського обстрілу Луцька

Уранці 15 серпня під ворожий обстріл потрапило виробниче підприємство у Луцьку. В результаті відбулося руйнування конструкцій та виникла пожежа. Про це повідомили у ДСНС.

Окупанти обстріляли підприємство, що виготовляло комплектуючі для автомобілів і промисловості. Будинки поруч з ним не постраждали, сказав міський голова Луцька Ігор Поліщук в ефірі телемарафону.

- Це звичайне промислове підприємство, що виготовляло комплектуючі для автомобілів і промисловості. Невідомо, який стосунок воно мало до військової промисловості. І загиблі, і постраждалі були працівниками даного підприємства, - повідомив він.

З-під завалів рятувальники деблокували одного постраждалого та вилучили тіла ще трьох загиблих. За допомогою інженерної техніки ДСНС розібрали завали. Також вогнеборці ліквідували пожежу.  На місці події працювали 34 рятувальники, залучалося 11 одиниць техніки.

Сім’ї всіх загиблих людей, загиблих від удару РФ по Луцьку зранку 15 серпня, отримають матеріальну допомогу. Вони отримають з міського бюджету по 200 тисяч гривень.

Фото
Фото
15 Серпня12:48

Теги по теме
Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны