«А навіщо це все?» Коболєв розповів, як дружина вивела його на чисту воду
«А навіщо це все?» Коболєв розповів, як дружина вивела його на чисту воду

«А навіщо це все?» Коболєв розповів, як дружина вивела його на чисту воду

Колишній голова «Нафтогазу» Андрій Коболєв, якого підозрюють у розкраданні 230 млн грн заявив, що задоволений результатом своєї діяльності протягом життя. Такі висновки він присвятив своєму Дню народженню. Про мету своєї роботи Коболєв розповів у Facebook.

Учора Коболєв відсвяткував 45-річчя, тож присвятив ювілею допис на власній сторінці. Він поділився думками про життя та свою діяльність.

Колись на початку наших стосунків Світлана Панаіотіді (друга дружина Коболєва, ексзаступниця міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства – «Главком») задала одне начебто просте питання: А навіщо тобі ось це все?

Я тоді задумався, бо дуже хотів сказати правду, але не був впевнений, що сам її знаю. Тільки добре подумавши, зміг сформулювати відповідь: Ну щоб в процесі не було сумно, а в результаті – соромно.

Станом на 45 вже повних років свого життя результатом я в цілому задоволений.

Ексочільник «Нафтогазу» також подякував усім, хто з ним поруч.

Зауважимо, Андрій Коболєв був головою правління НАК «Нафтогаз України» з 26 березня 2014 по 28 квітня 2021 року. Уже у розпал судового розгляду, 3 березня 2023 року, підозрюваний Коболєв розписався зі Світланою Панаіотіді.До цього Коболєв з нею проживав у цивільному шлюбі кілька років. Важлива деталь: у декларації про доходи за 2020 рік Панаіотіді вже зазначала, що спільно мешкає з колишнім головою правління НАК «Нафтогаз України».

Так, тепер ексголові «Нафтогазу» загрожує від 7 до 12 років за ґратами.

Зазначимо, що суд відмовився відправляти колишнього очільника «Нафтогазу» в СІЗО. На початку березня Коболєва зобовʼязали носити електронний браслет.

До слова, обвинувачений вважає справу політичною, але наголошує, що довіряє незалежним антикорупційним органам і вірить, що буде виправданий.

Источник материала
Поделиться сюжетом