Резніков йде у відставку? Міністр оборони України відреагував на чутки
Резніков йде у відставку? Міністр оборони України відреагував на чутки

Резніков йде у відставку? Міністр оборони України відреагував на чутки

Міністр оборони України, Олексій Резніков, відреагував на чутки про його відставку та можливе призначення на посаду послом в Британії. Про це він розповів у інтерв'ю «24 Канал».

Резніков підкреслив, що такі рішення зазвичай приймає глава держави. Водночас додав, що звільнитись може й сам, якщо «уже не буде сил та почуття гумору сміятись над людьми, які бажають його відставки».

«Коли ми з президентом в серпні 2021 року обговорювали його пропозицію (щодо посади – ред.), він знав, що це не було моєю мрією. Ми одразу обговорили, що це – тимчасова історія для мене. Я не є людиною, яка хоче бути чиновником все своє життя. В мене немає політичних амбіцій. Він знає про мої плани та бажання читати лекції та займатись приватною практикою», - зазначив міністр оборони.

Також Резніков не впевнений, що він погодився би посісти посаду посла, якби отримав таку пропозицію.

«Тут не питання «куди?», а питання «щоб що?». Я - людина проєкту, от якщо є завдання - то виконаю його. Просто так отримати якусь посаду мені не цікаво, тому що ти все одно залишаєшся на публічній службі. А це - дуже невдячна історія, ти отримуєш тільки «на горіхи», - підкреслив міністр.

Раніше Олексій Резніков повідомив, що деякі українські пілоти, інженери та техніки вже розпочали навчання на літаках F-16.
 
 
 

Источник материала
loader
loader