19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ВІП-біженці насолоджуються життям: де знаходяться родини "короля контрабанди" та екс-чиновників
ВІП-біженці насолоджуються життям: де знаходяться родини "короля контрабанди" та екс-чиновників

ВІП-біженці насолоджуються життям: де знаходяться родини "короля контрабанди" та екс-чиновників

Колишній очільник Одеської митниці Михайло Грібанов зараз перебуває під санкціями РНБО.

Михайло Грібанов. Фото: скрін відео youtube

Екс-чиновника Грібанова затримали в 2020 році за корупцію, хоча сам чоловік запевняв, що все це була постановка. А через рік його внесли до санкційного списку, прозвавши "королем контрабанди".

Його родина в цей час відпочиває на Лазуровому узбережжі Франції. Зокрема було помічено авто, зарестроване на його дружину - зелений Porshe.

Автомобіль дружини Грібанова. Фото: скрін Ютуб

В цей же час теща чиновника насолоджується життям в Монако та Франції та не забувє постити на сторінках соцмереж проросійські наративи. Коментарі під постами відключені, а дочка та зять вимкнули телефон.

Пост тещі Грібанова. Фото: скрін ТСН

Окрім Лазурного узбережжя, віп-біженці відпочивають і в Монако. З початком повномасштабного вторгнення все більше представників політичної еліти обирають Монако та найближчі міста для відпочинку та проживання.

Узбережжя. Фото: скрін Ютуб

Автівка Дмитра Давтяна - співласника інвестиційної групи та сина депутата міської ради міста Харків була помічена неподалік від казино в Монте-Карло. За кермом була жінка дуже схожа на дружину Давтяна молодшого. Як повідомляли ЗМІ, Давтян старший разом із родиною виїхали ще до початку повномасштабного вторгнення.

Раніше, портал Знай інформував, колишня дружина "загиблого" ексдепутата Дейдея похизувалася весільною обручкою: новий обранець дуже схожий на екса

Також наш портал, на Закарпатті будують дорогу на 600 млн гривень до мажорного курорту нардепа Ігоря Палиці

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны