За ним не сумуватимуть, – Тихановська прокоментувала смерть Пригожина
За ним не сумуватимуть, – Тихановська прокоментувала смерть Пригожина

За ним не сумуватимуть, – Тихановська прокоментувала смерть Пригожина

Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин загинув у результаті падіння літака у Тверській області. Білоруські ЗМІ пишуть, що опозиціонерка Білорусі Світлана Тихановська прокоментувала його смерть, передає 24 Канал.

За Пригожиним не сумуватимуть

Світлана Тихановська написала, що Пригожин був вбивцею та саме таким його потрібно запам'ятати. Також вона зазначила, що в Білорусі за ним не сумуватимуть.

Ми очікуємо ліквідації угруповання "Вагнера" в Білорусі, що зменшить загрозу для нашої країни та сусідів,
— сказала вона.

Смерть Пригожина показала, чого варті "гарантії безпеки" самопроголошеного президента Білорусі Алєксандра Лукашенка. Саме він виступив головним "перемовником", коли у Росії відбувався бунт вагнерівців на чолі із Євгеном Пригожиним.

Білоруський диктатор зміг пообіцяти очільнику "Вагнера" такі "гарантії безпеки", що той відмовся від свого "маршу на Москву" та розвернув колони найманців у зворотному напрямку. Вочевидь, він зміг їх тільки пообіцяти, але не забезпечити їх виконання.

Смерть Пригожина: останні новини

  • Увечері 23 серпня російський прокремлівський телеканал "Росія 24" повідомив про смерть Євгенія Пригожина. Крім прокремлівського телеканалу різні російські телеграм-канали та ЗМІ з посиланнями на "вагнерівців" також повідомляли про ліквідацію терориста.
  • Після загибелі Євгенія Пригожина в авіакатастрофі, Владімір Путін позбувся чи не єдиної людини, яка була здатна кинути йому виклик. Цією смертю кремлівський диктатор сильно налякає всіх своїх потенційних опонентів. В короткостроковій перспективі смерть Пригожина ніяк не вплине на ситуацію на фронті. Кадровим російським військовим на нього байдуже, а "вагнерівців" вже давно немає в Україні.
  • Перед падінням літака Пригожина очевидці чули два потужних вибухи. Відомо, що в літака відвалилося крило та стабілізатор. Вони впали неподалік від закинутої ферми в селі Куженкіно у Тверській області.
Теги по теме
Россия
Источник материала
loader
loader