Ватажка бойовиків "ДНР" підняли на сміх: він вирішив "відродити" "Шахтар"
Ватажка бойовиків "ДНР" підняли на сміх: він вирішив "відродити" "Шахтар"

Ватажка бойовиків "ДНР" підняли на сміх: він вирішив "відродити" "Шахтар"

У мережі порадили відомому колабораціоністу відвідати лікарів

Поки донецький "Шахтар" грає в чемпіонаті України і готується виступати в Лізі чемпіонів, в окупованому Донецьку вирішили створити "двійника" Гірників, завданням якого стане потрапити у вищий дивізіон чемпіонату росії з футболу.

Про "відродження" "Шахтаря" у коментарі "Р-Спорт" заявив ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін. Він поставив завдання-мінімум для цього "проекту" — вихід до російської прем’єр-ліги.

"Потрібно повертати колишню славу і нашому спорту. Тим більше, що серед наших кандидатів кілька видатних спортсменів зі світовими іменами.

Відновлюватимемо наші стадіони та спортивні комплекси. Відроджуватимемо – нарешті, довгоочікувано, і робота вже ведеться в активній фазі, – клуб "Шахтар" і ставитиме перед ним завдання-мінімум вийти в Прем’єр-лігу російського футболу", – сказав Пушилін.

У мережі лише посміялися з абсурдності слів Пушиліна. Користувачі вважають, що Денис не в собі і йому потрібна допомога лікарів, адже український "Шахтар" навіть в умовах війни регулярно грає в єврокубках, коли весь російський футбол перебуває під санкціями.

Раніше повідомлялося, що так звані ФК "Севастополь" та ФК "Рубін Ялта" з окупованого Криму зіграли перші матчі у другій лізі росії. У зв’язку з цим Україна закликала жорстко покарати росію на рівні УЄФА та ФІФА.

Нагадаємо, нещодавно УЄФА найняв 15 російських функціонерів на різні адміністративні посади.

Теги по теме
футбол ДНР
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны