"Москва не одразу руйнувалася": як на російське населення впливають атаки БпЛА
"Москва не одразу руйнувалася": як на російське населення впливають атаки БпЛА

"Москва не одразу руйнувалася": як на російське населення впливають атаки БпЛА

Про це 24 Каналу наголосив радник з комунікацій легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський. Це ще не така щільність атак, яка б змусила росіян розплющити очі.

Москву "вітають" БпЛА

Тож, в ніч на 26 серпня росіяни начебто збили безпілотник в Істринському районі Підмосков'я. "Патєрь" і руйнувань немає – встиг заявити місцевий мер. Але надзвичайників чомусь викликали на місце. Таким чином москвичі звикають до життя на війні.

Вона не така кривава, як у Києві. Але Москва не одразу руйнувалася. Тому й повітряні атаки не одразу стали такими, щоб вони відкрили очі мільйонам москвичів. Все попереду,
– підкреслив радник з комунікацій легіону "Свобода Росії".

Олексій Барановський про атаки невідомих безпілотників у Росії: дивитись відео

Ба більше – росіяни потроху звикають і до закритого неба. Бо цієї ночі окупанти вкотре оголошували план "Кавьор". А прийом і відправку усіх рейсів у столичних аеропортах зупинили.

"Війна затягується, Путін так просто не відступить. Значить далі буде більше і війна прийде в дім кожного росіянина: у вигляді бідності через війну, у вигляді домовини через мобілізацію чи у вигляді безпілотника. Бо на війні як на війні", – наголосив Олексій Барановський.

Атаки невідомих безпілотників на Москву: останні новини

  • В ніч на 23 серпня Москву атакували невідомі дрони. Спочатку місцеві повідомляли про вибухи у Підмосков'ї, але згодом "бавовна" з'явилася біля горезвісного бізнес-центру "Москва-Сіті".
  • Цікаво, що у даному бізнес-центрі є апартаменти, які належатьтак званій "еліті": вдові Владіміра Жириновського, брату глави Сирії Башира Асада та кримінальному авторитету Владіміру Голубєву на прізвисько "Бармалєй". Це була своєрідна плата за лояльність до режиму Владіміра Путіна.
  • Тим часом звичайні росіяни налякані. Після чергової неспокійної ночі вони влаштували істерику в мережі. На фоні російської пропаганди "всьо по плану" вони не розуміють як БпЛА вдається долетіти до Москви.
Теги по теме
Россия война Москва
Источник материала
Поделиться сюжетом