iPhone 15 Pro Max порівняли із Galaxy S23 Ultra на новому зображенні
iPhone 15 Pro Max порівняли із Galaxy S23 Ultra на новому зображенні

iPhone 15 Pro Max порівняли із Galaxy S23 Ultra на новому зображенні

Відомий мережевий інформатор Ice Universe опублікував нове порівняльне зображення iPhone 15 Pro Max та Samsung Galaxy S23 Ultra. Це зображення показує нові шпалери iPhone 15 Pro Max. Загалом жодних одкровень, Apple регулярно випускає нові шпалери в абстрактному стилі з плавними лініями для нових смартфонів.

Ці шпалери схожі на ті, які були створені на основі ескізу від надійного інсайдера ShrimpApplePro. Нагадаємо, очікується, що упаковка iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max включатиме зображення смартфона з S-подібною кривою на чорному тлі.

Очікується, що iPhone 15 та iPhone 15 Plus будуть дуже схожі на iPhone 14, але з парою ключових відмінностей. Виїмку у верхній частині екрана, зважаючи на все, замінить Dynamic Island, що вперше з’явився в лінійці iPhone 14 Pro. Порт Lightning також може бути замінений портом USB-C, який забезпечить швидше заряджання. Що стосується iPhone 15 Pro і 15 Pro Max, то вони отримають титановий корпус, значні покращення камери та швидші порти USB-C. Презентація новинок очікується 12 вересня.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island і про різні 200-мегапіксельні датчики зображення.

Читайте також -   Повні характеристики Xiaomi 13T Pro з’явилися перед презентацією
Источник материала
loader
loader