12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Запрошення Кучера та Краснікова було помилкою – президент Дніпра-1
Запрошення Кучера та Краснікова було помилкою – президент Дніпра-1

Запрошення Кучера та Краснікова було помилкою – президент Дніпра-1

Юрій Береза жорстко висловився про роботу фахівців, яких минулого року прийшли працювати у клуб.

Олександр Кучер та Євген Красніков фактично розвалили Дніпро-1. Так вважає президент клуба Юрій Береза. Під час інтерв’ю , функціонер не став добирати слів.

За його словами запрошення спеціалістів із Металіста минулого літа було помилкою.

“На жаль, Андрій Анатолійович Русол помилився у виборі тренерського штабу. Розбиратимемося, чому так вийшло. Я абсолютно довіряю Русолу, але вибір Кучера та Краснікова був пов’язаний лише з тим, що вони привели із собою футболістів Металіста, а СК Дніпро-1 тоді дуже не вистачало гравців.

Кучера та Краснікова ніхто не запрошував, вони прийшли самі, пообіцявши привести із собою гравців. Була повна безвихідь перед неповною безвихіддю. Начебто б вони і врятували тоді СК Дніпро-1, але нам довелося грати за їхніми правилами.

Це була хитра угода, але я з самого початку не вірив у Кучера та Краснікова. На той час я зі своїм сином Максимом пішов на фронт, і ми фактично відсторонилися від ухвалення рішень у СК Дніпро-1. У Русола був абсолютний карт-бланш від мене та Максима”, – заявив Береза.

Нагадаємо, минулого сезону Дніпро-1 став віце-чемпіоном України, але вже на старті поточного чемпіонату команда вилітала з єврокубків, а Кучера і Краснікова було звільнено.

 



Источник материала
Поделиться сюжетом