Удар Росії по Костянтинівці навмисний – Зеленський
Удар Росії по Костянтинівці навмисний – Зеленський

Удар Росії по Костянтинівці навмисний – Зеленський


Росіяни роблять завжди роблять одне й те саме, коли відбуваються позитивні наступальні кроки Сил оборони, зазначив президент.

Російські агресори навмисно нанесли удар по місту Костянтинівка у Одеській області. Про це сказав президент України Володимир Зеленський на пресконференції після переговорів із прем’єр-міністром Данії Метте Фредеріксен в Києві у середу, 6 вересня.

За його словами, удар був нанесений по місцю, де і близько немає жодних військових частин.

“Удар навмисний, ми розуміємо, що вони роблять те саме, що й раніше, коли відбуваються ті чи інші позитивні наступальні кроки українських Сил оборони. Ми розуміємо, що вони вбили навмисне. Я знаю, що вже є заяви з російської сторони, що якийсь наш літак щось не туди потрапив. Ми розуміємо, що там відбувається, яким видом вони вдарили по нас”, – заявив глава держави.

За словами Зеленського, “перемогти цей російський терор – завдання для нас усіх, усіх у світі, українців, наших партнерів”.

Як відомо, внаслідок обстрілу Росією ринку в Костянтинівці загинули 16 осіб, ще 31 людину поранено. Але ці дані ще не остаточні, бо триває розбір завалів.



Теги по теме
Украина Россия Владимир Зеленский Президент
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader