Ролик Заліска про "рожеві окуляри" в стосунках став вірусним: чому відео так вразило українців
Ролик Заліска про "рожеві окуляри" в стосунках став вірусним: чому відео так вразило українців

Ролик Заліска про "рожеві окуляри" в стосунках став вірусним: чому відео так вразило українців

Популярний український блогер Олександр Заліско та його колега Анастасія Воскобійник, більш відома в мережі під ніком Худе Стерво, зняли соціальний ролик про рожеві окуляри у стосунках. Інфлюенсери зіграли пару, де чоловік – явний аб'юзер, а жінка намагається не помічати його агресії, постійно одягаючи рожеві окуляри.

Відео стало вірусним у Instagram. Всього за три дні після публікації (на момент написання новини) його переглянули більше 12,2 мільйонів разів (щоб подивитися, доскрольте до кінця сторінки).

Починається ролик з того, що Заліско в образі аб'юзера вручає своїй партнерці окуляри з рожевим склом, які, як відомо, символізують підміну понять і реальності, небажання приймати життя таким, яким воно є насправді і можливість не помічати об'єктивних недоліків у комусь або чомось.

Так, надягаючи окуляри, героїня ролика бачить перед собою усміхненого і лагідного чоловіка, а світ навколо стає яскравішим і насиченішим. Однак без рожевого аксесуара її обранець понурий і розлючений в оточенні похмурих сірих стін.

Такий фокус героїня відео провертає неодноразово. Коли партнер кричить на неї, поводиться відсторонено і навіть піднімає руку, вона тікає від реальності, ховаючись за рожевими скельцями неіснуючого ідеального світу. Світу, де коханий обіймає її, піклується та щиро любить.

"Історія знайома до болю. Історія розбитих фантазій, ілюзій, які, до болю, хочеться видати за правду. Знайдіть у цих секундах свою правду", – підписали відео блогери.

Як ми вже зауважили вище, ролик став вірусним, зібравши всього за три дні більше 12,2 мільйонів переглядів, близько 500 тисяч лайків та семи тисяч коментарів. Ці цифри продовжують зростати.

Історія, показана у відео, озвалася в серцях багатьох глядачів з усього світу. Вони впізнали в ролику себе, про що вирішили поділитися у коментарях. Інтернет-користувачі пишуть: "Заздрю людям, які не розуміють, що тут відбувається", "Цей ролик потрібно зробити соціальною рекламою і запустити повним ходом у масмедіа", "Дуже потужно! Перестаньте носити ці тоновані рожеві окуляри. Ви заслуговуєте на краще. Знайдіть себе і будьте щасливі", "Дуже сильне і емоційне відео. Багато хто з нас опинився в такій ситуації", "Такі окуляри часто розбиваються скельцями всередину".

Як писав OBOZREVATEL, раніше у мережі стало вірусним відео, на якому молода дівчина розповідає, що поспішає на побачення до коханого на ім'я Назар, який попросив її купити каву. Після цього українка перевела камеру на свого обранця, але замість хлопця інтернет-користувачі побачили пам'ятний постамент із фотографією загиблого на війні героя.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом