19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ТЕТ оголосив дату прем’єри нового сезону «Ромео і Джульєтта з Черкас»
ТЕТ оголосив дату прем’єри нового сезону «Ромео і Джульєтта з Черкас»

ТЕТ оголосив дату прем’єри нового сезону «Ромео і Джульєтта з Черкас»

З понеділка по четвер о 19:00 - продовження шекспірівської класики в українській інтерпретації.

9 жовтня на каналі ТЕТ - прем'єра нового сезону комедійного серіалу «Ромео і Джульєтта з Черкас». Продовження шекспірівської класики в українській інтерпретації можна буде дивитись з понеділка по четвер о 19:00, - повідомляє пресслужба телеканалу. 

“У першому сезоні є дві сімейні пари, які виявилися ворогами. Усе через те, що колись вони не поділили своє кохання. І це кохання – я. Усі конфлікти призводять до того, що наші герої згадують своє прекрасне минуле і з новими почуттями повертаються одне до одного прямо на весіллі своїх дітей. Я думаю, що психотерапевт у другому сезоні заробить багато грошей”, – заінтригувала Віра Кобзар, серіальна мама Юлі.

Творці комедійного серіалу нагадують, що кінцівка першого сезону ошелешила багатьох, оскільки "черкаські наречені так силувалися примирити батьків і владнати їхній давній конфлікт, що з запеклих ворогів ті перетворилися на коханців". Тому у подружжя буде лише один місяць, щоб повернути нестримно закоханих у законні шлюби й самим при тому не розсваритися.

Акторський склад серіалу “Ромео і Джульєтта з Черкас” незмінний: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Костянтин Войтенко, Андрій Пономаренко, Віра Кобзар і Маргарита Бахтіна.

У серпні канал ТЕТ уже анонсував продовження «Ромео і Джульєтти з Черкас».

Прем’єра першого сезону ситкому «Ромео і Джульєтта з Черкас»на каналі ТЕТ відбулася 13 вересня 2021 року.

На фото: кадр з фільму

Фото: пресслужба телеканалу ТЕТ

Теги по теме
украинское кино
Источник материала
Поделиться сюжетом