19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кідман заборонила соцмережі, а Кардаш'ян – мікрохвильовку. 5 зірок, які виховують своїх дітей за суворими правилами
Кідман заборонила соцмережі, а Кардаш'ян – мікрохвильовку. 5 зірок, які виховують своїх дітей за суворими правилами

Кідман заборонила соцмережі, а Кардаш'ян – мікрохвильовку. 5 зірок, які виховують своїх дітей за суворими правилами

Як гадаєте, як живуть діти знаменитостей? Ні в чому собі не відмовляють і часто бешкетують? Не зовсім. Зіркові батьки (не всі, але більшість) прагнуть виростити своїх чад дисциплінованими й розумними. Бо ж ці риси допомагають пробитися у житті, а не обмежуватися тими благами, які дають мама й тато.

Одні пари забороняють дітям реєструватися у соцмережах, інші – користуватися мікрохвильовкою чи ходити на побачення без супроводу. Детальніше про суворі правила виховання у зіркових родинах читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

1. Кортні Кардаш'ян

Американська фотомодель, акторка і бізнесвумен Кортні Кардаш'ян не дозволяє своїм дітям користуватися мікрохвильовкою. Вона надає перевагу духовці, плиті або тостеру. Зірку турбує те, що їжа, підігріта у НВЧ-печі, втрачає частину корисних речовин і навіть може стати шкідливою. Особливо якщо ставити в неї пластмасові контейнери. Отож, діти Кортні можуть їсти все, що забажають, якщо їхня їжа підігріта безпечними для здоров'я способами.

2. Дженніфер Гарнер

Американська акторка та продюсер Дженніфер Гарнер 10 років була у шлюбі з актором Беном Аффлеком. За цей час у них народилося троє дітей. У 2015 пара розлучилася. Причиною став алкоголізм Бена.

Зараз зіркова мама дбає про те, щоб її дві доньки та син споживали лише здорову їжу. Дженніфер заснувала Once Upon a Farm, компанію з виробництва органічного дитячого харчування. Вона не купує шкідливі смаколики, аби у її чад не було спокуси їсти їх, й завчасно планує раціон (на тиждень-два вперед).

3. Ніколь Кідман

Австралійська й американська акторка, співачка і продюсерка Ніколь Кідман не дозволяє своїм дітям користуватися соціальними мережами. У них немає мобільних телефонів і акаунтів в Instagram. Зараз доньки Ніколь і її чоловіка кантрі-співака Кіта Урбана – підлітки. І цілком можливо, що зіркові батьки згодом послаблять обмеження.

4. Дженніфер Лопес

Американська акторка, співачка й танцівниця Дженніфер Лопес дозволяє своїм дітям, сину Максиміліану й доньці Еммі, користуватися електронікою лише в неділю. Її чада протягом тижня мають гарно навчатися у школі, а у неділю як винагороду отримують відеоігри й використання iPad. За словами співачки, це правило в її родині дає гарні результати.

5. Мадонна

Американська співачка, танцівниця й кіноакторка Мадонна має 6 дітей, але чи не найсуворішою вона була зі старшою Лурдес Леон. Зірка народила доньку у 1996 році. Коли Лурдес підросла, співачка заявила, що та може йти на побачення лише із супроводжуючим. Так, дівчинка у 17-річному віці намагалася побудувати стосунки зі своїм однокласником Тімоті Шаламе (зараз – американський актор). У 2013 пара була на побаченні із татом Лурдес. З часом Мадонна все ж відпускала доньку на побачення без супроводу.

Раніше OBOZREVATEL писавпро Джекі Чана, Мілу Куніс та інших знаменитостей, які не планують залишати дітям спадок.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом