Проведуть перевірку: учасниць "Міс Україна" можуть виключити за зв’язки з Росією
Проведуть перевірку: учасниць "Міс Україна" можуть виключити за зв’язки з Росією

Проведуть перевірку: учасниць "Міс Україна" можуть виключити за зв’язки з Росією

Група фахівців проведе перевірку учасниць через нові отримані факти. Нагадаємо, що на скандальних конкуренток звернув увагу шоумен та гуморист Андрій Лузан.

Відповідну заяву зробили організатори "Міс Україна". Вони зазначили, що через суспільний резонанс всіх учасниць буде перевірено, зокрема – з’ясують нові факти про них.

За результатами перевірки деяких учасниць можуть виключити зі складу конкурсу краси.

Велика кількість людей уже проголосували за учасниць конкурсу, а також дослідили особисті сторінки в соцмережах і розшукали додаткову інформацію про учасниць… Комітет конкурсу створив етичну групу перевірки, яка проведе додаткові дослідження учасниць,
– йдеться у заяві.

Організатори подякували за інформацію та зазначили, що всі ці факти варто перевірити.

"Як ніколи раніше для України сьогодні важливо, аби кожен українець мав право на свій голос та свободу вибору", – додали там.

Що відомо про скандал навколо "Міс Україна"

Блогер Андрій Лузан з’ясував, що частина учасниць конкурсу не живе в Україні, не спілкується українською та не проявляли ознак патріотизму. Ба більше, деякі дівчата мають зв’язок із Росією:

  • Йдеться про уродженку Хмельниччини Оксану Магеру, яка тривалий час уже не живе в Україні, нічого не публікує про війну, але має фото з Москви.
  • Здивувала і Катерина Чувашова з Дніпропетровської області. Виявилося, що батько конкурсантки працював на ФСБ Росії і зливав інформацію про позиції наших військових.
  • Блогер також знайшов фото, де учасниця конкурсу Ірина Піляєва супроводжує московського ресторатора Олександра Орлова. До 2022 року він був одним зі співвласників конкурсу краси.
Теги по теме
Россия Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны