"Грай за всіх сам!" Актор Віктор Андрієнко розповів, як Руслана Писанка ледь не полишила сцену через його витівку
"Грай за всіх сам!" Актор Віктор Андрієнко розповів, як Руслана Писанка ледь не полишила сцену через його витівку

"Грай за всіх сам!" Актор Віктор Андрієнко розповів, як Руслана Писанка ледь не полишила сцену через його витівку

Актор, режисер та сценарист Віктор Андрієнко багато років дружив та разом працював на театральній сцені з відомою телеведучою та акторкою Русланою Писанкою, яка передчасно пішла у засвіти через важку хворобу.

Андрієнко каже, що акторка була дуже позивною людиною, однак й могла жорстко постояти за себе та інших, коли відчувала несправедливість. Про це артист розповів в інтерв’ю OBOZREVATEL.

"Це була дівчина-"дюрасел"! Дуже сонячна, з позитивною енергетикою. Доброзичлива, але могла й на місце поставити. Таким зіркам вставляла пістони, що майка загорталася! З неї перла енергія повною програмою. Вона ніколи не зупинялася і своєю неймовірною жадобою діяльності затягувала всіх навколо в енергетичну коловерть – і ми крутилися разом із нею. Я і сам такий, тому завжди подобалося працювати з Русланою", – згадує актор Руслану.

Андрієнко і Писанка наїздили багато тисяч кілометрів з гастролями: "Їдемо в купе поїзда на гастролі. Ніч. Нормальні люди сплять, а ми вигадуємо, які б деталі додати у виставу, щоб було ще цікавіше для глядача. Вже вісім років граємо виставу, однак усе одно: "Спробуймо ось тут так, а в іншому фрагменті – поміняємо ось це". Це був свого роду бойовий спаринг – вона пропонувала своє, я – своє. І народжувалося щось цікаве. Я дуже люблю видавати експромти на сцені, а вона не могла стримати сміх і прямо під час вистави кидала: "Андрієнко, грай за всіх сам!".

Актор, який дуже полюбляє імпровізації, каже, що часто смішив своїми витівками Руслану та інших колег: "Пам’ятаю, під час одного з виступів у Львові вийшов в образі міліціонера і замість "Здравия желаю", як мало бути за сценарієм, видав: "Слава Ісу!". Вони з актором Олегом Філімоновим, який теж залучений до цієї постановки, ледве не впали зі сміху. А оскільки зал львівської Опери був забитий ущент, місцеві робітники театру сиділи за кулісами – і так зареготали, що звалилися зі стільців прямо на сцену. І зал вибухнув новою хвилею сміху".

Віктор Андрієнко нині підтримує зв'язок з чоловіком померлої телеведучої: "Постійно спілкуюся з Ігорем, ми часто переписуємось: Як живеш? Може, чимось допомогти? "Життя продовжується" – це улюблена фраза Руслани, яку вона часто писала, роздаючи автографи"

Нагадаємо, Руслана Писанка померла в Німеччині від онкології в липні минулого року. Вона пережила кілька хіміотерапій, але рак діагнозували занадто пізно.

Раніше OBOZREVATEL писав, що у роковини смерті Писанки чоловік ведучої показав їхній понівечений вогнем будинок: займання сталося після смерті зірки.

Повне інтерв’ю з Віктором Андрієнком читайте на OBOZREVATEL.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом