ЗСУ “ріжуть” логістичні шляхи росіян біля Бахмута
ЗСУ “ріжуть” логістичні шляхи росіян біля Бахмута

ЗСУ “ріжуть” логістичні шляхи росіян біля Бахмута


Українські міномети та БПЛА вже на робочій дистанції від траси Бахмут-Горлівка, яку окупанти використовують для забезпечення підрозділів.

Збройні сили України вже дістають до одного з логістичних маршрутів росіян на Бахмутському напрямку та працюють над тим, аби перерізати інші. Про це в ефірі телемарафону 24 вересня заявив керівник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

“Один зі шляхів, ми вже можемо до нього добивати, це траса Бахмут-Горлівка, яка знаходиться за три км від лінії зіткнення, це робоча дистанція для наших мінометів та БПЛА… Також у противника ще залишається декілька логістичних трас, якими він постачає забезпечення до бахмутського угруповання, це і траси, які ведуть з окупованої території. Проте ми продовжуємо зараз різати ці шляхи”, – зазначив він.

За словами речника, вперше після тривалої перерви ворог спробував перевірити оборону ЗСУ поблизу Білогорівки, кинувши в бій підрозділи Шторм-Z, сформовані із російських ув’язнених. Усі вони були знищені.

Раніше повідомлялося, що українська армія продовжує стримувати ворога на сході та півдні, а також наступає біля Бахмута і на Мелітопольському напрямку. Минулої доби на фронті відбулося понад 20 боєзіткнень.



Теги по теме
Донецкая область
Источник материала
loader
loader