Принижували через вагу: Юлія Юріна розповіла, як брала участь в "Голосі країни" та Нацвідборі
Принижували через вагу: Юлія Юріна розповіла, як брала участь в "Голосі країни" та Нацвідборі

Принижували через вагу: Юлія Юріна розповіла, як брала участь в "Голосі країни" та Нацвідборі

Співачка зауважила, що подібні висловлювання мають значний вплив на людей із розладами харчової поведінки (РХП). Такий розлад є і в неї самої. Тож Юлія переконана, що сьогодні недопустимо ображати когось через вагу чи зовнішній вигляд.

Юлію Юріну принижували через вагу на "Голосі"

Як розповіла виконавиця, одна зі стилісток вокального шоу говорила, що неї "слонячі коліна", що вона "корова" і що їй "треба схуднути".

Перше, що мені говорили стилісти на шоу "Голос країни" – що у мене слонячі коліна, що я корова, що мені треба схуднути. Я запам'ятала цю стилістку, і в нас ще кілька разів була з нею співпраця. Коли я її бачила, не могла зібратися на майданчику,
– розповіла артистка

Виступ Юлії Юріної на "Голосі країни": дивіться відео онлайн

Подібна ситуація на Нацвідборі Євробачення

Тоді Юлія виступала у костюмі від Фролова. Це один із її найулюбленіших дизайнерів. Втім, з'ясувалось, що перед виступом головна режисерка конкурсу сказала, що співачці не личить це вбрання, бо у неї "немає кубиків на животі", а це нібито ненормально і треба підкорегувати образ.

Після генерального прогону головна режисерка мене заводила в рубку, де були екрани, показувала мені мій виступ і говорила: "Подивися, у тебе немає кубиків на животі. Що це за костюм? Тобі треба його закрити, це ненормально, некрасиво",
– поділилася Юлія.

YUKO – Galyna Guliala: дивіться відео онлайн

Виконавиця зауважила, що раніше не знала, як себе захистити в таких випадках. Водночас вона наголосила, що якби подібна ситуація сталася з нею сьогодні, вона б неодмінно б надала розголосу цьому інциденту, щоб ту режисерку "закенсилили".

Інтерв'ю з Юлією Юріною: дивіться відео онлайн

Юлія Юріна: що про неї відомо

  • Це співачка, яка знаменита своїм дивовижним виконанням народної та сучасної музики. Юріна з юних років проявляла пристрасть до музики. В 11 років вона навіть стала солісткою дитячого фольклорного ансамблю "Соловейко" в Анапі, де народилася.
  • Коли ж дівчині виповнилось 18 років, вона вирішила переїхати у Київ. Там Юлія виступала у фольклорному гурті "Кралиця".
  • У 2016 році Юріна отримала ширше визнання, взявши участь у проєкті "Голос країни". Після сліпих прослуховувань 21-річна артистка вирішила приєднатися до команди Івана Дорна, куди також пішов музикант Стас Корольов. Юлія та Стас згодом почали співпрацювати над унікальним музичним проєктом і створили гурт YUKO, який органічно поєднав фольклор із сучасними звуками. З моменту заснування колектив випустив два успішних альбоми: DITCH у 2017 році та DURA у 2018 році.
  • Пізніше музиканти були відібрані, щоб представляти Україну на Національному відборі Євробачення 2019. Тоді YUKO виступив із треком Galyna Guliala, проте посів лише 5 місце.
  • У 2020 році гурт офіційно розпався. Після цього Юлія Юріна розпочала сольну музичну діяльність під назвою "ЮЮ".
Источник материала
Поделиться сюжетом