"Нічого не допоможе": Валерій Харчишин заговорив про діагноз сина, який відчайдушно приховує
"Нічого не допоможе": Валерій Харчишин заговорив про діагноз сина, який відчайдушно приховує

"Нічого не допоможе": Валерій Харчишин заговорив про діагноз сина, який відчайдушно приховує

Фронтмен українського рок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин поділився, що хвороба його середнього сина Жені стала "уроком" для зірки. Ось вже понад 5 років артист живе з думкою про те, що його дитина не зможе одужати.

Як і раніше, музикант не назвав діагноз спадкоємця, а тільки в загальних рисах описав журналістам ТСН його стан. Співак пригадав, як прийшов по допомогу до екстрасенсів, а також поміркував про мольфарів та інші способи нетрадиційної медицини, що не можуть допомогти (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Життя перетворилося в суцільний урок. Мабуть, я чогось не довчив. Мене знову занурювали, залучаючи ще й моїх близьких. Коли ти сам з собою, ти можеш домовитися, а коли близьких – ти ж не можеш нічого зробити. Можеш допомогти тільки собі, а, якщо немає, наприклад, медичних засобів, перевіреного протоколу, відповіді на лікування, то ти безсилий", – почав артист.

В житті зірки було чимало потрясінь, повʼязаних зі складними недугами. Одного разу він сам потрапив під ніж через страшну аварію, адже йому змушені були видалити один з органів. Іншого разу співак зіткнувся зі смертю брата, життя якого забрала онкологія. Не оминуло нещастя й сина зірки, діагноз якого він приховує.

"Що б ти не робив – ходив би бабок, дідів, мольфарів, ходив на "Битву екстрасенсів" – нічого не допоможе, тому приходить війна в такий момент, і ти розумієш, що Cоvid і всі ті проблеми, що були – це не проблеми", – резюмував Харчишин.

Нагадаємо, що в 2021 році співак вперше розповів, що його син хворіє, саме на шоу "Битва екстрасенсів".

"Твій син залишається з тобою вдома, але це не та людина, яку ти знаєш. Зрештою, залишається тіло, а душа… він просто поступово йде", – розповів тоді вбитий горем батько.

Пізніше зʼясувалося, що в Жені діагностували недугу, яка "щодня погіршує його здоров'я та змінює дитину до невпізнанності". Український лікар тоді обнадіяв зірку, що бувають випадки, коли хвороба відступає, тому батько намагається боротися.

В розпачі він навіть зізнався, що просив Бога забрати його самого, але дітей не чіпати.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Валерій Харчишин розповів, як змінився його старший син Іван після того, як вступив до лав ЗСУ. Колишній студент філософського факультету, за словами батька, ніколи не тримав у руках зброї і був пацифістом.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом