Онлайн апарати Ігрософт
Онлайн апарати Ігрософт

Онлайн апарати Ігрософт

Онлайн апарати Ігрософт почали отримувати приставку онлайн лише в останні 15 років. До цього ігри російського провайдера використовувалися виключно у наземному варіанті. З усією відповідальністю можна сказати, що роботи цього виробника є справжнім топом для українців і навряд чи ви знайдете щось схоже за рівнем своєї популярності серед інших девелоперів. Найбільш яскравим прикладом їх апаратів може бути ігровий автомат Полунички – https://arctika.zp.ua/slots/fruit-cocktail.php. Крім цього, вони також випустили Резидент, Мавпочки і деякі інші слоти.

Чим відеоапарати Igrosoft привернули увагу українців

З самого початку головною стратегією бренду було обрано лінію простих і знайомих кожному українцю сюжетів. Серед них ви зустрінете заворожливі історії про пригоди в гаражі, барі, секретних кабінетах або шахтах. Найчастіше у ролі головних героїв виступають персонажі казок, кінофільмів чи анекдотів. Така культурна близькість знайомих історій і призвела до того, що навіть зараз роботи провайдера почесно утримують один з лідируючих рядків у хіт-параді найбільш затребуваних виробників у нашій країні.

В які ж ігри грають українці

При тому що більшість апаратів Ігрософт мають сюжетну лінію, є тут і класичні ігри. Наприклад, Фруктовий Коктейль. Мавпочки ж більше нагадують дитячий мультфільм. Однак якщо ви хочете чогось серйознішого, то саме час взятися за виконання секретних завдань таємним агентом розвідки у слоті Резідент. У будь-якій з ігор ви знайдете безліч унікального контенту, а головне тут те, що всі вони не схожі одна на іншу. Отже, опишемо найяскравіші роботи.

Фруктовий Коктейль

Соковиті та строкаті фрукти не залишать байдужим жодного любителя покрутити барабани. В апараті Полунички немає фриспінів чи чогось схожого. Такого бонусу, як тут, ви не зустрінете ніде. Безперечно, стандартний режим починається з обертання барабанів. На цьому етапі ви можете виграти багато грошей. Достатньо лише зловити солідну лінію з символів логотипу Фруктового Коктейлю. Однак не варто зупинятися на цьому, адже за випадання 3 полуниць ви отримаєте перехід у спеціальний раунд.

Тут важливо розуміти, що 3 червоні красуні, що випали в стандартному режимі, дадуть вам лише один шанс випробувати долю в бонусі. А от якщо ви зловите 4 або 5, то під час додаткового раунду матимете 1 або 2 запасні життя відповідно. Перед вами з’являється спеціальне прямокутне поле з повзунком, що обертається. Ви починаєте розкручувати його. При цьому в центрі також крутяться фрукти. Збіги позиції повзунка з фруктами, що випали на центральних барабанах, і будуть приносити вам призи. Кінець бонусу або втрата одного із наданих вам життів відбувається тоді, коли повзунок потрапляє на позицію EXIT.

Крейзі Манкі

Назву Крейзі Манкі гра отримала через веселого і шаленого примата, який стрибає по екрану під час ігрового процесу. Мавпа постійно знаходиться в пошуку бананів. Ви повинні допомогти їй відшукати ці ласощі і тоді вона дістане вам із чагарників джунглів солідні виграші. Але знайти фрукти не так просто, адже зробити це потрібно в бонусі з мотузками. А для потрапляння в нього потрібно вловити 3 стрибаючі мавпи в звичайному режимі.

Якщо вам вдалося зловити три і більше мавпи в раунді з барабанами, що обертаються, то перед вами з’являться відразу 5 мотузок. Тут також важливо пам’ятати, що три мавпи на жовтому фоні дадуть лише одну спробу проходження спеціального туру з канатами. А ось 4 або 5 нададуть вашому новому другові ще й каску. Каска стане вам у нагоді, оскільки при смиканні за мотузки звідти можуть падати не тільки банани, а й кокоси з ковадлом. Будьте обережні і виберіть правильну послідовність мотузок.

Резидент

Цей слот створений за мотивами фільму про секретного агента у лігві фашистів. Йому потрібно знайти особливі документи в сейфах, а також врятувати дівчину на ім’я Кет. Тільки після того, як у бонусному раунді ви зможете відкрити всі чотири сейфи і не потрапити на динаміт вам відкриється супер гра. У даному турі ви боротиметеся вже за солідніший приз. Але щоб його отримати доведеться відгадати, в якій з камер відбуває покарання радистка. Зрозумійте, що за неправильними дверима причаївся величезний ворог.

 

Насолоджуйтесь іграми від Ігрософт і ви безумовно приєднаєтеся до великої армії шанувальників апаратів цього провайдера.

Источник материала
loader
loader