Надихаючі пейзажі Кріса Генрі
Надихаючі пейзажі Кріса Генрі

Надихаючі пейзажі Кріса Генрі

Що може бути красивішим за туманні гірські пейзажі, які наче манять у світ загадок і пригод? Навіть у тому випадку, якщо у вас немає можливості організувати подорож по далеких краях, можна підживитися пристрастю до мандрів завдяки роботам сучасних фотографів, художників і дизайнерів. Цілком можливо, що вже через деякий час мрії про далекі подорожі збудуться, а привабливі картинки стануть реальністю. Головне – скласти правильне уявлення про те, де хочеться побувати. Це легко зробити завдяки роботам таких фотографів як Кріс Генрі, який щедро ділиться своїм баченням розкішних і величних природних пейзажів.

Кріс Генрі та справа його життя

Роботи американського фотографа вирізняються неповторною індивідуальністю. Їх легко дізнатись серед інших творчих знімків, адже Кріс Генрі робить особливий акцент на тему пригод. Він також дотримується у своїх знімках стилю, що впізнається, що відрізняється матовістю і деякою похмурістю. Однак ця похмурість не робить його роботи гіршим. Навпаки, вона надає їм неповторного шарму.

Фотографії Кріса присвячені пригодам, освоєнню невідомих земель. Робота у себе або за кордоном, він прагне вразити уяву глядача тією історією, яка може ховатися за цими знімками. Дивлячись на ці роботи, людина почувається причетною до обрядів містичної північної природи.

Творчий розвиток фотографа

Часто буває так, що людина здобуває освіту в одній галузі, проте надалі починає працювати у суміжній сфері, де й знаходить себе. Аналогічна історія трапилася і з Крісом Генрі, який розпочинав свою кар’єру як графічний дизайнер. Але надалі він перейшов на фотозйомку. Перш ніж знайти себе у фотографії, Кріс довгий час навчався дизайнерської майстерності. За цей час він напрацював великий досвід у галузі маркетингу.

Кріс Генрі належить до тих людей, хто у своїй діяльності прагне інтеграції знань та навичок. Наразі фотограф не тільки працює на своїй основній роботі у Філадельфії, а й активно займається створенням творчої фотографії. Свої знімки він створює головним чином під час подорожей. На цих фото зображуються неповторні краєвиди різних країн. Це Аргентина та Аляска, спекотні простори Африки та туманна Норвегія. Серед усієї різноманітності ландшафтів, що привертають увагу фотографа, на особливу популярність заслужили його знімки туманних пейзажів північної природи.

Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 1 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 2 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 3 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 4 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 5 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 6 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 7 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 8 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 9 Надихаючі пейзажі Кріса Генрі - Фото 10

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Трепетний зв’язок людини та природи у скульптурах Деніела Поппера

Природа Канади: гори та фіорди, які варто побачити

Поглянь на світ за новим: Дотепна географія

Источник материала
loader
loader