Відомий коментатор назвав термін повернення лідера Динамо на футбольне поле
Відомий коментатор назвав термін повернення лідера Динамо на футбольне поле

Відомий коментатор назвав термін повернення лідера Динамо на футбольне поле

Наразі у Шапаренка в кар'єрі настала темна смуга. Микола лише на початку травня 2023-го повернувся у гру після орієнтовно 8-місячної перерви, яка пішла на операцію та відновлення футболіста після розриву "хрестів".

Переслідують травми

У вересні півзахисник Динамо знову вилетів із обойми через чергове ушкодження, яке отримав у розташуванні збірної України. Через неї він не зможе допомогти команді Сергія Реброва й у жовтневих поєдинках у відборі до Євро-2024.

Відомий коментатор та блогер Віктор Вацко назвав термін повернення Шапаренка на футбольне поле. Очікується, що Микола повернеться у загальну групу киян після матчів національних команд у жовтні.

Поміж травмами Шапаренко таки встиг провести 7 матчів у цьому сезоні-2023/2024 у футболці "біло-синіх", у яких навіть забив один гол та віддав один асист.

Відзначимо, що ще до перерви у чемпіонаті Динамо проведе виїзний поєдинок проти житомирського Полісся. Після чого збірники візьмуть курс у чеську Прагу, де вже 8 жовтня свій збір розпочинає головна команда країни. Нагадаємо, що 14 жовтня українці приймуть Північну Македонію, а вже 17 жовтня зіграють на виїзді проти Мальти.

Вже після жовтневих матчів "синьо-жовтих" першим суперником Динамо буде Дніпро-1. Для киян це буде домашня зустріч, як відбудеться 21 жовтня. Не виключено, що вже у цьому поєдинку Шапаренко потрапить у заявку "біло-синіх", якщо все піде, як треба.

Теги по теме
футбол Динамо
Источник материала
Поделиться сюжетом