"Час окупантів спливає": масштаб українського супротиву у Криму набрав обертів
"Час окупантів спливає": масштаб українського супротиву у Криму набрав обертів

"Час окупантів спливає": масштаб українського супротиву у Криму набрав обертів

Власне, рух спротиву "Жовта стрічка" виклав у мережу цілу низку промовистих фото. На них українці стоять біля пам'ятних місць і знаків у Криму з символікою рідної країни. Таким чином вони нагадують окупантам, що їм пора йти геть.

Час окупантів виходить

У "Жовтій стрічці" зазначають, що до цієї акції долучилася ціла низка міст: Сімферополь, Севастополь, Керч, Феодосія, Ялта, Партеніт, Білогірськ, Джанкой, Бахчисарай.

Наша мережа активістів в Криму продовжує нагадувати окупантам, що їх час спливає. Це саме той час, коли треба буде пакувати валізу до Сиктивкару або Магадану. Крок за кроком, день за днем наш рух посилюється. За останній місяць до нас доєднались сотні нових активістів. Ми провели багато акцій спротиву і це ще не кінець,
– наголошують у русі.

У Криму мешканці чекають на повернення до України / Фото руху "Жовта стрічка"

У русі зазначають, що продовжуватимуть опір російській окупації доти, доки це буде потрібно. І що активістів не зупинити.

Також у "Жовтій стрічці" звертаються до кожного, хто чекає на ЗСУ, чекає на деокупацію та повернення мирного життя. У русі наголошують, що вони не одні, і що всім потрібно бути зараз разом.

Людей закликають вступити до "Жовтої стрічки". Об'єднавшись можна буде зробити неможливе. У русі наголошують, що всі прекрасно знають, наскільки окупанти бояться прояву українського спротиву та синьо-жовтих кольорів. Тож, закликають робити їх ще більше.

Які зараз настрої в окупантів у Криму

  • Про це 24 Каналу розповів заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз. Він зауважив, що Крим вже давно не є базою, на якій окупанти зможуть відпочивати у майбутньому. За його словами, у ворога вже навіть немає впевненості у їхніх так званих військових базах.
  • Водночас він додав, що росіяни у Криму не зможуть чинити довготривалий опір. Власне, це півострів і його буде значно легше визволяти, ніж інші регіони країни.
  • Першочергове питання, яке постає перед звільненням, – Кримський міст. Адже його окупанти досі використовують для перекидання озброєння та військових до материкової частини України.
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны