Олексій Суханов повідомив про смерть ексрадника голови РНБО та зірки КВК Сергія Сивохо
Олексій Суханов повідомив про смерть ексрадника голови РНБО та зірки КВК Сергія Сивохо

Олексій Суханов повідомив про смерть ексрадника голови РНБО та зірки КВК Сергія Сивохо

На 55-році життя помер український телеведучий, гравець КВК та колишній радник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сивохо. Про це повідомив його колега Олексій Суханов в Інстаграмі.

Першочергово новину про смерть Сивохо повідомила його землячка, поетеса із Донецьку та проросійська пропагандистка Анна Ревякіна у своєму Телеграм-каналі. Останній допис у Фейсбуці Сивохо зробив 6 жовтня.

У 2020 році Сивохо запустив "Національну платформу примирення та єдності", яку після початку повномасштабного вторгнення перейменував на "Національну платформу відновлення та єдності". Організація надає гуманітарну допомогу постраждалим у війні з Росією українцям. Зокрема Сивохо писав, що відправляє допомогу у Донецьку область. Судячи із постів, шоумен знаходився в Україні.

Сивохо також проводив інтерв'ю з відомими українцями для YouTube-каналу "Новый Мир - европейский телеканал на русском". За останній рік вийшли розмови із актором Володимиром Горянським, телеведучим Андрієм Бєдняковим, бізнесменом Андрієм Пальчевським, лікарем Євгеном Комаровським.

У 2021 році у програмі "Зірковий шлях" розповів, що з дитинства хворів на бронхіт з астматичним компонентом, через що мав проблеми із зайвою вагою, постійні задишку та кашель. 

Сервій Сивохо прославився завдяки участі у КВК, зокрема як учасник команди «Дрім-Тім».У 2000-х роках вів розважальну програму на 1+1 "Прихована камера". З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером програми «Велика різниця по-українськи». Був членом журі першого сезону "Ліги сміху", яку створила «Студія «Квартал 95».

У 2019 році Сивохо розпочав політичну кар'єру. Він балотувався у народні депутати від партії «Слуга народу» в округу Донецької області, але не пройшов. З 21 жовтня 2019 по березень 2020 року Сивохо був позаштатним радником Секретаря Ради національної безпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. 

12 березня 2020 року у Києві пройшла презентація "Національної платформи примирення та єдності", яка обернулася для Сивохо скандалом та судами. Сивохо назвав війну на Донбасі "внутрішньоукраїнським конфліктом", через що його оточили ветерани АТО. У ході бійки Сивохо впав, одного із ветеранів заарештували. Сивохо подав на ветеранів у суд. 

Источник материала
Поделиться сюжетом