/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1d293eb01d3d1425ac99aeb84ba2f61c.jpg)
Корисні солодощі на щодень: готуємо цукерки з морквою, фініком та рисовими хлібцями
Цукерки з морквою, фініком та рисовими хлібцями – справжнє відкриття для поціновувачів правильного харчування. До складу солодощів не входить доданий цукор і від цього вони стають не тільки смачнішими, а й корисними.
Такі домашні солодощі чудова альтернатива магазинним. Спробуйте і ви будете приємно здивовані.
Рецепт шоколадних цукерок з моркви та фініків
- Час: 45 хвилин
- Порції: 10 – 12 штук
Приготування:
- Виймаємо з фініків кісточки, очищену моркву натираємо на дрібній тертці.
- Хлібці подрібнюємо, залишаємо середню фракцію.
- Додаємо до хлібців натерту моркву, фініки, горіхи, кокосову стружку, корицю і подрібнюємо все до однорідної маси.
- Додаємо до цієї маси кленовий сироп, перемішуємо і формуємо кульки.
- Розтоплюємо шоколад, вимочуємо у ньому наші кульки та ставимо у холодильник застигати.
- Виймаємо цукерки з холодильника та куштуємо.
Смачного!

