2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Найболючіше місце": ЗС РФ під Бахмутом укомплектовані технікою лише на 30%
"Найболючіше місце": ЗС РФ під Бахмутом укомплектовані технікою лише на 30%

"Найболючіше місце": ЗС РФ під Бахмутом укомплектовані технікою лише на 30%

"Ударний кулак" російських загарбників зменшився вдвічі, а озброєння вони тепер втрачають щодня. У ЗСУ розповіли, що у ворожому війську вже відчувають нестачу снарядів.

Кількість російських окупантів на Бахмутському напрямі зменшилась до приблизно 50 тисяч замість "ударного кулака" у 100 тисяч бійців. Окрім того, ворожа піхота погано забезпечена військовою технікою. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" 24 жовтня розповів пресофіцер 26 артбригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашніков.

"Противник поповнює постійно свій склад мобілізованими й новими підрозділами — такими як "Шторм-Z". Слід зазначити, що саме озброєння у нього — це найболючіше місце", — зазначив він.

Речник бригади розповів, що захисники щодня вибивають російську важку техніку та артилерію.

"Підрозділи ЗС РФ укомплектовані вже не повністю. Тобто ворожа піхота укомплектована технікою вже десь на 30%", — підкреслив Калашніков.

З його слів, попри втрати окупанти не полишають спроб контратакувати Сили оборони. Військовий зауважив, що, знищуючи російську артилерію, захисники вже досягнули паритету з ворогом.

"Зі снарядами у них теж вже починаються проблеми", — додав Калашніков.

Нагадаємо, речник Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш розповів, що Росія підкріплює свої сили під Бахмутом такими угрупуваннями як "Шторм-Z" та "Шторм-V".

Також командир 3 штурмової бригади Андрій Білецький коментував тактику російських окупантів на Бахмутському напрямі. З його слів, ворожі бійці спираються на досвід найманців ПВК "Вагнер".

Источник материала
Поделиться сюжетом