20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Коломойського у СІЗО з’явилося нове захворювання, заявили адвокати
У Коломойського у СІЗО з’явилося нове захворювання, заявили адвокати

У Коломойського у СІЗО з’явилося нове захворювання, заявили адвокати

Документи про погіршення стану здоров’я Коломойського було отримано на підставі ультразвукової діагностики

У Шевченківському суді Києва відбувається засідання з розгляду зміни запобіжного заходу олігарху Ігорю Коломойському із утримання під вартою на нічний домашній арешт. Його адвокати заявили про значне погіршення здоров’я під час перебування у СІЗО свого підзахисного.

Пряма трансляція із зали суду, що проходить у вівторок, 24 жовтня, опублікована на YouTube-каналі ТСН. За словами адвоката Коломойського, у олігарха з’явився камінь у нирках.

"Ми отримали документи про погіршення стану здоров’я Коломойського на підставі ультразвукової діагностики. У Коломойського погіршилися показники стану внутрішніх органів, а найголовніше — це поява каменю в нирках", — сказав він.

Водночас Коломойський також поскаржився на здоров’я. Він заявив, що головною проблемою для нього є панкреатит та діабет, пов’язаний з ним.

"У мене почали сильні стрибки цукру в крові. Для лікування мені необхідний препарат Оземпік, але у слідчому ізоляторі мені відмовляють у його наданні та забороняють передавати його адвокатам", — заявив Коломойський.

З огляду на стан здоров’я Коломойського його адвокати просять перевести бізнесмена під домашній арешт.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що адвокати Коломойського заявили про погіршення його зору, збільшення цукру в крові, біль у нирках та про напади панкреатиту, які почастішали, поки той перебував у СІЗО. За їхніми словами, прокурори ігнорують факти погіршення здоров’я підсудного.

Теги по теме
Киев Суд Игорь Коломойский СИЗО
Источник материала
Поделиться сюжетом