"Перемогли Збройні Сили України": названо переможця "Голосу країни-13"
"Перемогли Збройні Сили України": названо переможця "Голосу країни-13"

"Перемогли Збройні Сили України": названо переможця "Голосу країни-13"

За перемогу в суперфіналі змагалися двоє українських військових.

Стало відомо, хто переміг у 13-му сезоні вокального конкурсу "Голос країни". Ним став український захисник Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова.

25-річний переможець з позивним Ptashkin добровольцем пішов захищати Україну з початком повномасштабного російського вторгнення, проте був комісований через стан здоровʼя. Переможець "Голосу країни", як відомо, був на Київщині та на Бахмутському напрямку.

У суперфіналі 29 жовтня 2023, за перемогу в якому змагалися 8 вокалістів, Ptashkin виконав свою авторську пісню "Невідомий герой", на яку під час вибіру наосліп обернулися усі тренери — .солістка гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, співачка Надя Дорофєєва та продюсер Іван Клименко (Килиммен).

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

"Сьогодні на сцені "Голосу країни" перемогли Збройні Сили України", — сказав ведучий шоу Юрій Горбунов, додавши, що завтра вони переможуть і на полі бою.

Зазначимо, що друге місце посів також український військовий — Юрій Городецький.

Юрій Городецький

У 2023 шоу знімали в Польщі через продовження повномасштабної війни в Україні. А ведучими традиційно були Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Нагадаємо, виступ українського захисника довів Надю Дорофєєву до сліз.

Також Фокус писав про те, що Макс Барських приєднався до журі "Голосу країни".

Теги по теме
конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом