Під крики "Ганьба": мер Луцька був змушений тікати від розгніваних людей
Під крики "Ганьба": мер Луцька був змушений тікати від розгніваних людей

Під крики "Ганьба": мер Луцька був змушений тікати від розгніваних людей

Через багатомільйонні тендери на бруківку, дороги та інші витрати, які не на часі, люди масово збираються на мирні акції.

Під будівлями міськрад небайдужі українці вимагають від влади витрачати кошти на потреби військових, а не на сумнівні тендери. Нещодавно в Луцьку пройшла мирна акція містян, які вимагали зменшити витрати на ремонт, а натомість збільшити видатки на потреби армії. Серед присутніх були й батьки загиблих військовослужбовців. До лучан вийшов й міський голова Ігор Поліщук, щоб пояснити навіщо потрібно ці всі витрати. Про це повідомили "Район. Луцьк".

Мер міста Луцьк тікає від розгніваних людей. Фото: скрін відео
Мер міста Луцьк втік від розгніваних людей. Фото: скрін відео

Сам чиновник запевняв, що з бюджету міста постійно виділяють кошти на потреби військових. Ба більше, він сам відвозив на передову дрони та інше необхідне обладнання.

Але після його фрази "Ми працюємо", натовп обурених містян почали скандувати "Ганьба". Після цього, мер віддав мікрофон, швидко розвернувся та втік від розлюченого натовпу.

Мирна акція в Луцьку. Фото: скрін відео
Мирна акція в Луцьку. Фото: скрін відео

Присутні лучани вимагали провести круглий стіл з посадовцями, волонтерами та військовими, де могли б домовитися про спільний алгоритм дій. З цим питанням активісти хочуть звернутися вже на наступне засідання міської ради.

Раніше портал Знай інформував, майже 500 тисяч на ремонт пам'ятника "Равлику": на Одещині знайшли, де подіти гроші бюджету

Також наш портал повідомляв, майже 4 млрд в асфальт: в Україні продовжують шокувати дорожніми тендерами, поки народ збирає по гривні на ЗСУ

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны