«Бомбезна штука!»: українські акторки розповіли про свої бʼюті-ритуали
«Бомбезна штука!»: українські акторки розповіли про свої бʼюті-ритуали

«Бомбезна штука!»: українські акторки розповіли про свої бʼюті-ритуали

Здорова шкіра й тіло завжди в тренді. Ми готові вкладати купу грошей у косметологів, доглядову косметику і регулярно ходити в спортзал, аби досягнути омріяної зовнішності. Особливо захоплюємося красою знаменитостей, беручи їх за приклад і водночас забуваючи про те, яких зусиль їм вартує бездоганний вигляд. Акторки серіалу «Звʼязок», який Новий канал показує з понеділка по четвер о 19:00, ексклюзивно розповіли Viva! про свої особливі ритуали краси.

  • Антоніна Хижняк завжди вмивається перед сном

– Маю головне правило, якого дотримуюся вже дуже багато років: я ніколи не засинаю з косметикою. Хоч якою б була втомленою і хоч як пізно повернулася б додому, завжди змушую себе йти у ванну й ретельно змивати макіяж. А потім вже бʼюті-рутина: після вмивання користуюся кремом для обличчя та різними іншими засобами, – ділиться Тоня Хижняк. – Мене дуже яскраво фарбують для зйомок чи вистав. Тому намагаюся не зловживати декоративною косметикою у вільні від роботи дні. Адже шкіра втомлюється від величезної кількості гриму.

  • Катерина Файн щодня виходить на прогулянки

– Завжди починаю ранок зі склянки води, також намагаюся багато пити протягом дня. Якщо маю час, то прогулююся парками – ходжу до 20 кілометрів. Після зйомок обовʼязково дотримуюся такого ритуалу: беру каву біля дому, вдягаю навушники та йду пару кілометрів, дихаю свіжим повітрям, – каже Катя Файн. – А ще обожнюю приймати теплу ванну щотижня по 3-4 години (усміхається). Також влаштовую три походи на тиждень на масажі тіла. А нещодавно відкрила для себе масаж обличчя. Це бомбезна штука, спробуйте!

  • Аліна Кошарна постійно зволожує шкіру

– Я не використовую тонну кремів, сироваток чи будь-яких інших засобів для обличчя, – розповідає Аліна Кошарна. – Коли прокидаюся, то обовʼязково випиваю склянку води, вітаміни та зволожую шкіру. На цьому все.

Про серіал «Зв’язок»

У кожній серії ви стежитимете за історіями чотирьох сімей з різних куточків України, які розділила війна. Хтось із чоловіків пішов у тероборону, хтось із жінок забрав дітей і виїхав за кордон. Герої скетчкому весь час спілкуються одне з одним по відеозв’язку. В серіалі ви побачите своїх улюблених акторів – Тараса Цимбалюка, Римму Зюбіну, Віктора Андрієнка, Антоніну Хижняк, Сашу Сугака, Наталку Денисенко, Рому Міщерякова, Антоніну Хижняк, Діму Вівчарюка та багатьох інших.

Фото: Інстаграм Антоніни Хижняк, пресслужба Нового каналу

Источник материала
Поделиться сюжетом