Анджеліна Джолі публічно засудила авіаудари Ізраїля по Газі
Анджеліна Джолі публічно засудила авіаудари Ізраїля по Газі

Анджеліна Джолі публічно засудила авіаудари Ізраїля по Газі

Раніше Джолі писала, що атаки ХАМАС проти ізраїльського цивільного населення 7 жовтня ніяк не виправдовують невинні жертви в Газі. Читайте, що тепер сказала акторка про ситуацію з авіаударами Ізраїля.

Анджеліна Джолі не підтримує авіаудари, які здійснює Ізраїль

Акторка обурена через ситуацію, яка склалась і публічно висловлює свою критику. Джолі каже, що це все навмисне бомбардування населення, яке опинилося в пастці, якому нікуди бігти й це жахливо.

Газа була в'язницею просто неба протягом майже двох десятиліть і швидко перетворюється на братську могилу,
– йдеться у новій публікації Анджеліни Джолі.

Акторка наголосила, що серед жертв цих подій 40% – це діти. Її обурює факт, що цивільні мешканці Гази стають жертвами колективного покарання та дегуманізації, імовірно, позбавлені доступу до їжі, медикаментів і гуманітарної допомоги, всупереч міжнародному праву.

Відмовляючись вимагати гуманітарного припинення вогню і перешкоджаючи Раді Безпеки ООН нав'язати його обом сторонам, світові лідери стають співучасниками цих злочинів,
– доповнила Джолі.

Підписники акторки, які підтримують Палестину, подякували Джолі за таку публічну заяву:

  • "Благослови вас Бог. Припиніть апартеїд. Це нелюдяно".
  • "Нарешті. Дякую вам за те, що висловилися. Я чекала на вашу заяву, адже ви були однією з тих, хто надихав мене бути сміливою та відважною".
  • "Анджеліно, дякую тобі за те, що ти людина. Дякую за те, що бачиш правду".
  • "Дякуємо, що використовуєте свої соцмережі для порятунку людства. Ви є справжнім лідером людського активізму та зразковою людиною у своїй доброті".
Теги по теме
Кино
Источник материала
loader
loader