У Чорноморську помер військовий, якого тиждень тому жорстоко побили на вулиці
У Чорноморську помер військовий, якого тиждень тому жорстоко побили на вулиці

У Чорноморську помер військовий, якого тиждень тому жорстоко побили на вулиці

В Одеській області в місті Чорноморськ помер військовослужбовець, якого 23 жовтня жорстоко побили на вулиці.

Про це у Фейсбуці повідомила дружина загиблого Олеся Куприч, передає Укрінформ.

Кілька днів тому жінка повідомляла, що стан її чоловіка погіршився.

Як повідомлялося, 23 жовтня у поліції розповіли, що до лікарні Чорноморська було доставлено місцевого жителя з травмами голови. При спілкування з поліцейськими чоловік відмовився від написання заяви та повідомив про відсутність будь-яких претензій. Чоловіка побили в ніч з 22-го на 23 жовтня біля одного з місцевих магазинів. За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу.

У Чорноморську помер військовий, якого тиждень тому жорстоко побили на вулиці - Фото 1

Затримано двох підозрюваних у бійці. Подію додатково кваліфіковано за частиною 2 ст. 121 ККУ як умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Потерпілого чоловіка доставили до лікарні.

За словами директора КУ «Муніципальна варта» міста Чорноморськ Петра Канар’яна, бійка сталася між військовими, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Через це постраждалий не став писати заяву на нападників. Згодом він так само відмовився від написання заяви при спілкуванні з поліцейськими й повідомив про відсутність будь-яких претензій.

У соцмережах повідомлялося, що у чоловіка було діагностовано перелом шиї та набряк мозку.

Як повідомлялося, жителя Лебедівки Вишгородської громади Київської областісуд визнав винним у побитті військовослужбовця, що призвело до смерті, і присудив 15 років позбавлення волі.

Фото: Телеграм Чорноморськ

Теги по теме
Смерть
Источник материала
loader
loader