Провокаційний бюстгальтер від Кім Кардаш'ян збурив соціальні мережі
Провокаційний бюстгальтер від Кім Кардаш'ян збурив соціальні мережі

Провокаційний бюстгальтер від Кім Кардаш'ян збурив соціальні мережі

Незвичайну спідню білизну випустила для власного бренду Skims американська зірка реаліті-шоу, світська левиця Кім Кардаш'ян. Його особливість – штучні соски, що стали частиною дизайну ліфчика. 

Вихід Ultimate Nipple Bra зірка анонсувала на своїй Instagram-сторінці. Вона виклала відеоролик, у якому зіграла головну роль – сексуальну вчену, що розповідає про новий винахід.

На початку відео Кім нагадує про проблему глобального потепління, через яку температура Землі дедалі зростає, а льодовики тануть. «Я не науковець. Але я вірю, що кожен може зробити свій внесок», – каже вона.

«Саме тому я представляю абсолютно новий бюстгальтер із вбудованими сосками, тож яка б спека не була, ви завжди виглядатимете «прохолодно»,  – додає знаменитість, вказуючи на діаграму.

Втім, як пише видання Glamour, цей модний підхід здивував користувачів мережі. Думки людей розділилися: хтось засудив дизайнерку за зухвалість, інші ж вважають, що така річ може привернути увагу до проблеми раку грудей.

«Це жарт? Будь ласка, скажіть мені, що це жарт!», – написав користувач мережі. Однак серед коментаторів, які засудили або ж похвалили Кардаш’ян, були й інші – ті, хто пережив рак грудей. «Я вам дуже дякую як людина, що поборола рак грудей!!!! Я насправді плачу зараз», – йшлося в одному з коментарів.

Як би там не було, можна упевнено сказати – нова кампанія дуже в стилі зірки, а новинка ризикує принести їй ще більше грошей.

Раніше стало відомо, що блогерка Кім Кардашьян представила нову рекламну кампанію свого бренду спідньої білизни та домашнього одягу Skims. У рекламі знялися зірки другого сезону гучного серіалу «Білий лотос» – 29-річна Беатріче Гранно та 28-річна Симона Табаско, які зіграли подруг, що спокушають багатих чоловіків у люксовому готелі на Сицилії. Кампанія була приурочена до Дня святого Валентина, тому у фотосесії багато сердечок, рожевого та іншої атрибутики свята. У кадрі дівчата залишилися вірними образам двох подруг і позували обійнявшись.

Источник материала
Поделиться сюжетом