19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як вибрати готель у Карпатах
Як вибрати готель у Карпатах

Як вибрати готель у Карпатах

Курортів та готелів для відпочинку в Карпатах безліч, тому знайти місце нескладно. Складніше визначитися, яке місце вам підходить, адже від пропозицій очі розбігаються. Які аспекти важливі для вибору місця для відпочинку?

Розташування готелю

Перший критерій, на який варто звернути увагу. Місто, яке ви можете вибрати для туризму, залежить від типу відпочинку - або готель у великому селищі, звідки можна відвідувати визначні пам'ятки. Або, навпаки, готель у тихому селі, де можна спокійно відпочити від міського життя та великих натовпів людей.

Найкраще, щоб вибраний вами курорт мав певний рівень інфраструктури та був доступний для залізниці чи автобуса. Наприклад, можна вибрати готель у Ворохті чи Трускавці. До цих містечок можна доїхати і потягом, і автобусом.

Для багатьох туристів важливо, щоб готель був розташований у доступності до визначних пам'яток та мальовничих місць. Трускавець та Ворохта чудово підпадають під цей критерій. Зокрема, Трускавець знаходиться на Львівщині – регіоні, відомому своїми визначними пам'ятками. Наприклад, звідси за півтори години можна дістатися Львова — одного з наймальовничіших міст України. Є кілька екскурсій, які охоплюють найвідоміші пам'ятки міста Лева - ратушу, Площа Ринок, Оперний театр або Високий замок. Також звідси зручно вибиратися до замків Львівщини – Олеського, Золочівського та Підгорецького.

З Ворохти легко діставатися пам'ятників у центрі Карпат. Зовсім недалеко розташована Говерла - найвища гора України. У рамках турів мережі «Відпочинок 365» у теплу пору року є піша екскурсія на вершину цієї гори. Звідси ж легко дістатися до Яремче, Косова та інших визначних пам'яток.

Також важлива інфраструктура не лише міста, а й самого готелю. Готель «Ворохта» знаходиться на горі в центрі містечка і має досить велику територію з інфраструктурою - паркуванням, кафе і кількома будиночками, в яких знаходяться номери.

Ціна

Другий важливий чинник. Вартість відпочинку в Карпатах варіюється від найдешевших готелів у невеликих селах до досить дорогої відпустки в таких курортах як Буковель. Також варіюється і якість готелів – від невеликих хостелів до елітних закладів. Хороше співвідношення між доступною ціною та якістю сервісу пропонує мережа «Відпочинок 365». Так, піші екскурсії в гори включені у вартість туру та обходяться практично безкоштовно. Готель надає відвідувачам послуги екскурсовода, харчування та довозить їх до пам'ятників.

Наявність лікувальних процедур

Третій критерій, що впливає на вибір готелю у Карпатах. Розмаїттям лікувальних програм відомий санаторно-туристичний комплекс у Трускавці. Містечко знаходиться на території, богатої на мінеральні води. Найпопулярніший вид мінеральної води Трускавця - "Нафтуся", яка утворилася завдяки дощовій воді і талим снігам, що просочилися під землю і ввібрали органічні речовини. У готелі «Трускавець 365» є терапевт, який проведе консультацію щодо прийому мінеральних вод, порекомендує, яка мінералка вам підходить, а яка протипоказана. Тут пропонуються не тільки прийом мінеральних вод, але й ряд інших лікувальних проедур - масаж, різні лікувальні ванни і душі, ультразвукові дослідження та інші.

Харчування та розваги

У Ворохті та Трускавці дворазове харчування включено у вартість туру. Також для туристів проводяться різні розваги на території комплексів та додаткові розваги, не включені у вартість туру – рафтинг, кінні прогулянки та інші. Детально ознайомитись із пропозиціями можна на сайті.

Зрозуміло, цим критерії хорошого готелю для відпочинку в Карпатах не вичерпуються - тим більше, що потреби кожної людини індивідуальні. Однак розташування та інфраструктура, доступна ціна та розваги – найбільш універсальні вимоги більшості туристів. І готелі мережі "Відпочинок 365" підпадають під ці критерії.

Теги по теме
Украина Карпаты отдых
Источник материала
Поделиться сюжетом