Потап засвітився на відпочинку в Дубаї у компанії росіян: відео за участю репера
Потап засвітився на відпочинку в Дубаї у компанії росіян: відео за участю репера

Потап засвітився на відпочинку в Дубаї у компанії росіян: відео за участю репера

Чому Потап вирішив розважатися з росіянами під час війни в Україні – невідомо. Але за кілька днів до цього ЗМІ повідомили, що артист виїхав до Барселони.

Потап засвітився у компанії росіян

Схоже, тепер репер перебуває в Дубаї. Про це стало відомо з відео у соцмережах, яке опублікувала дружина соліста російського гурту "Руки вверх" Кирила Туриченко – Дар'я Тарасова.

Згодом вона видалила цей ролик, але його встиг помітити блогер Богдан Беспалов. Він поділився ним у закритому телеграм-каналі. Відео йому надіслали підписники.

В оприлюдненому ролику чути, як Потап за кадром коментує те, що відбувається. Він сказав російською мовою: "А око – діамант".

Потап повеселився з росіянами: відео з телеграму Беспалова

Сам Потап поки не прокоментував свій відпочинок у компанії росіян. Також невідомо, чи була разом з ним його дружина Настя Каменських.

Потап не вперше їде за кордон під час війни

  • Війна застала репера за кордоном, тож він там залишився на кілька місяців. Вперше Потап повернувся в Україну у вересні 2022 року. Якийсь час Олексій був у Києві, а потім знову виїхав за кордон. Фани припускали, що репер відсиджувався в Іспанії.
  • Сам артист пояснював, що вінне сидів на місці, а їздив Європою та Америкою, де займався благодійними концертами, зборами на армію та допомогою для України. У травні репер знову повернувся на Батьківщину. Тоді він опублікував фото з Одеси.
  • Наприкінці жовтня Потап ще раз чкурнув за кордон. Його разом з Каменських помітили під час посадки на літак до Барселони. Репер підтвердив, що виїхав з України. Він заявив, що кілька днів буде в подорожі і обов'язково повернеться додому.
  • Після хвилі хейту артист видав неочікувану заяву. Потап наголосив, щоготовий захищати Українуна фронті, якщо доведеться. За його словами, він призовний, тож підлягає під мобілізацію.
Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом