Ганебна поведінка Фаріон має свою предісторію та конкретних ініціаторів: деталі
Ганебна поведінка Фаріон має свою предісторію та конкретних ініціаторів: деталі

Ганебна поведінка Фаріон має свою предісторію та конкретних ініціаторів: деталі

Все більшого резонансу набирає ганебне порівняння львівською колишньою партійницею КПРС Іриною Фаріон бійців полку АЗОВ, зокрема, вже легендарної 3-ї штурмової бригади, з кацапами та збродом.

Але мало хто знає, що така поведінка Фаріон має свою предісторію та конкретних ініціаторів.

Так, вже загальновідомий факт про наявність домовленості Фаріон з представниками Львівського ТЦК щодо ухиляння від призову свого зятя, справедливо використовувався мобілізованими військовими та членами їх родин під час спілкування з нею.

- Реклама -.

Іншим фактором негативного відношення до бійців АЗОВу міг стати аналогічний тролінг її партнера по роботі та в житті, блогера і журналіста Назара Мухачова, який перебуває на військовому обліку, але жодного разу за повісткою не прибув.

Більш того, ставши якимось дивом одним з сотників Революції Гідності, Мухачов не послідував прикладу своїх побратимів та усіляко ігнорував участь в АТО/ООС.

А згодом ще й зв’язався з російськими консервами Рубаном та Савченко, а також допомагав росіянам влаштувати так званий Майдан 3.0.

Наразі Мухачов продовжує ухилятися від призову, працюючи на керівника американсько-українських компаній Dolynka Ukrainian American consulting incorporated та Ukrainian American media group incorporated Володимира Долинка, який й спонсорує таких ухилянтів та фактичних посібників Кремля як Мухачов, Фаріон та Дрозд.

Навряд американські інвестори Долинки знають про всі факти неоднозначної біографії своїх підлеглих.

Загальновідомий принцип «найкращий захист – це напад» по відношенню до українських військових з боку ухилянтів сприяє російській агресії та не має залишитись поза увагою громадськості та правоохоронних органів.

Источник материала
loader
loader