16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На лідера гурту "Пошлая Молли" подали заяву до польської прокуратури
На лідера гурту "Пошлая Молли" подали заяву до польської прокуратури

На лідера гурту "Пошлая Молли" подали заяву до польської прокуратури

На лідера українського рок-гурту "Пошлая Молли" Кирила Тимошенка, якого знають як "Блєдного", подали заяву до польської прокуратури. Позивачем став український журналіст, автор блогу "Українець у Польщі" Ігор Кравець.

Про це стало відомо зі сторінки Кравця на платформі X (Twitter). Заява стала реакцією на нещодавній скандал за участі артиста, який закликав поляків розмовляти російською. Жарт Кирила ні українці, ні поляки не оцінили.

Ігор Кравець вважає думку співака зневажливою та бачить у ній підбурювання до скоєння злочину.

Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Кирило Блєдний змінив місце проживання, він переїхав з Росії до Польщі.

"Сподіваюся, що найближчим часом він буде допитаний і почує звинувачення від прокурора", – додав журналіст та додав фото заяви, яку він подав до прокуратури.

Нагадаємо, що в Потльщі скасували всі концерти гурту "Пошлая Молли" через агресивні висловлювання в на адресу поляків та закликів вивчати російську мову.

Соліст українського гурту "Пошлая Молли" Кирило Тимошенко висловився про те, що його "бісить" польська мова. Він порадив полякам спілкуватися не рідною мовою, а російською. Ба більше, він запропонував Польщі "повернутися" до складу Російської імперії. 

Теги по теме
Польща
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны