Співак Міша Марвін, який зрадив Україну заради кривавих рублів, став жертвою аферистів у Москві
Співак Міша Марвін, який зрадив Україну заради кривавих рублів, став жертвою аферистів у Москві

Співак Міша Марвін, який зрадив Україну заради кривавих рублів, став жертвою аферистів у Москві

Популярного виконавця родом із Чернівців Михайла Решетняка, більш відомого публіці як Міша Марвін, який після повномасштабного вторгнення засудив російську агресію, а незабаром зрікся власних слів і повернувся до РФ, наздогнала карма. Артист став жертвою московських аферистів, які ошукали його на 255 тисяч рублів (близько 98 тисяч гривень).

Марвіна "розвели" за вкрай банальною схемою при оренді житла – шахрай прикинувся рієлтором, "здав" співаку квартиру і зник із його грошима. Про це повідомляють пропагандистські Telegram-канали.

Українець-зрадник знайшов у Москві квартиру за 170 тисяч рублів на місяць (66,5 тисячі гривень). З виконавцем зв'язався рієлтор, а той одразу вирішив домовитися про оренду та підписати документи. Рієлтор же, а точніше, аферист, який ним представився, заявив, що всі переговори з власником апартаментів проходитимуть через нього.

Незабаром рієлтор озвучив цінник за свої послуги – 85 тисяч рублів (33 тисячі гривень), а також попросив Марвіна скинути йому оплату за перший та останній місяць проживання. Співак, який на той момент безтурботно відпочивав у Туреччині, відповів, що може сплатити лише 30 днів оренди та послуги рієлтора, а решту суми перерахує після повернення до країни-терористки.

Однак, коли Міша прибув до Москви, "рієлтор" перестав виходити з ним на зв'язок. Квартиру запроданець так і не побачив, а повернути вже витрачені кошти не зміг. Зневірившись, він звернувся до поліції.

Нагадаємо, Марвін також є рідним братом відомої української співачки Тетяни Решетняк (TAYANNA), яка активно критикує окупаційну політику Росії та кровопролитну війну на Батьківщині. Після 24 лютого виконавець дотримувався такої самої позиції. Він повернувся з РФ, де близько семи років співпрацював із Black Star, а 4 травня 2022-го оголосив про розірвання контракту з лейблом. "Патріотизму" Міши вистачило приблизно на пів року. У вересні він видалив усі пости в соцмережах на підтримку України та повернувся до країни-терористки заробляти криваві рублі. Докладніше – у нашому матеріалі.

Як писав OBOZ.UA раніше, у Росії у виконавця справи йдуть не дуже добре. Багато його концертів скасовують на прохання місцевої влади. Детальніше про це читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом