Реабілітація героїв за найвищими стандартами: у Рівному відкрився центр RECOVERY
Реабілітація героїв за найвищими стандартами: у Рівному відкрився центр RECOVERY

Реабілітація героїв за найвищими стандартами: у Рівному відкрився центр RECOVERY

У Рівному відкрився інноваційний реабілітаційний центр для поранених військових RECOVERY. Відтепер завдяки надсучасним технологіям мультидисциплінарна команда закладу зможе надавати якісну безоплатну допомогу понад 1 000 військовослужбовців щороку.

Це вже восьмий центр, відкритий у рамках всеукраїнського проєкту RECOVERY, заснованого Віктором та Оленою Пінчук.

За найвищими світовими стандартами

У рамках проєкту в одному з медзакладів Рівного проведено ремонт другого і третього поверхів під реабілітаційне відділення, а кількість ліжко-місць збільшено з 23 до 50.

Зараз дивляться

Простір Центру облаштовано з урахуванням світових стандартів інклюзивності – просторі коридори з широкими дверними прорізами та поручнями, санітарно-гігієнічні зони для маломобільних пацієнтів. У палатах – багатофункціональні ліжка з електроприводом.

У лікувально-реабілітаційній зоні обладнано кабінет фізіотерапії та дві зали фізичної реабілітації з віртуальною реальністю, що забезпечує зворотний зв’язок із пацієнтом.

Покриває весь спектр функціональних порушень

Перелік тренажерів та апаратів покриває весь спектр функціональних порушень пацієнтів і дає змогу відновлювати, зокрема, ходу, втрачені функції верхніх і нижніх кінцівок на високому технологічному рівні.

– Уже понад 4 тисячі героїв пройшли реабілітацію в наших центрах, і сьогодні, на відкритті, я поспілкувався з командою рівненського RECOVERY – дуже класна, енергійна команда, я вірю, що вони з цим обладнанням зроблять один із флагманських центрів, – зазначив засновник проєкту RECOVERY Віктор Пінчук.

Плани щодо розширення мережі

Источник материала
Поделиться сюжетом