На Сумщині підлітки розтрощили вагон поїзда
На Сумщині підлітки розтрощили вагон поїзда

На Сумщині підлітки розтрощили вагон поїзда

Двоє підлітків вибили вікна і виламали сидіння у потязі Конотоп — Хутір-Михайлівський на Сумщині. Їх затримали залізничники.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Укрзалізниці, передає Укрінформ.

"Локомотивна бригада 10 листопада затримала вандалів, які пошкодили один із вагонів поїзда Конотоп — Хутір-Михайлівський. Ними виявилися двоє підлітків. Під час рейсу, близько 22-ї години, підлітки вибили два вікна та виламали близько 10 сидінь. Під час зупинки на станції Брюловецький локомотивна бригада поїзда затримала підлітків та передала їх правоохоронцям", - йдеться у повідомленні.

За попередніми підрахунками, залізниці завдано збитків на понад 100 тисяч грн.

В УЗ зазначили, що занепокоєні такою поведінкою пасажирів, адже це вже другий за останній час такий випадок: 28 жовтня учні 8 класу ліцею в Бориспільському районі пошкодили приміський поїзд Яготин — Київ.

Член правління Укрзалізниці Олександр Перцовський запевнив, що батькам порушників доведеться відшкодувати збитки в повному обсязі.

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові поліцейські встановили особу чоловіка, який пошкодив історичну пам'ятку - кам’яних половецьких баб, створених в XI-XII століттях.

Фото ілюстративний

Теги по теме
Укрзализныця
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны