2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Нікіта Добринін "спалив" свою нову кохану
Нікіта Добринін "спалив" свою нову кохану

Нікіта Добринін "спалив" свою нову кохану

Український ведучий Нікіта Добринін нещодавно зізнався, що обзавівся другою половинкою. Він заінтригував фанатів свіжою світлиною, яка лишень ледь відкриває завісу нових ймовірних стосунків.

Незнайомку чоловік показав на своїй сторінці в Instagram. Нікіта разом з дівчиною випили кави та смачно пообідали. Добринін багато не говорив, а лише коротко написав "чітміл", що означає  - планове порушення дієти.

На світлині, якою поділився шоумен, видно лише деякі елементи одягу дівчини, її волосся та телефон. Фанати вже почали здогадуватися, що таємничою дівчиною, яка провела час у компанії Добриніна, була блогерка Чара Хорив.

Уважні користувачі мережі помітили, що того дня знаменитість мала подібну шкіряну куртку, що і незнайомка. Також Чара має волосся такого ж кольору та телефон. До речі, варто звернути увагу на чохол із зображенням котика. Блогерка має кота такої породи. Тому все збігається.

Відмітимо, Чара Хорив -  відома українська блогерка та модель. Вона понад рік була у стосунках із відомим блогером Богданом Буше. Проте на початку 2022 року закохані розійшлися. 

Особисте життя Нікіти Добриніна

Нікіта двічі був одружений. Другою його дружиною стала блогерка Даша Квіткова, з якою він познайомився на шоу "Холостяк". У них є син Лев. Однак нещодавно стало відомо про їхнє розлучення. 

Вони залишилися у хороших батьківських стосунках заради дитини. Відомо, що Лев живе тиждень с мамою, тиждень - з татом. 

До речі, раніше Добринін вперше висловився про розлучення з Квітковою. Він додав, що наступні свої стосунки не буде афішувати.

Источник материала
Поделиться сюжетом