Хто вчиться – зберігає молодість: хто з українських зірок став студентом за 30
Хто вчиться – зберігає молодість: хто з українських зірок став студентом за 30

Хто вчиться – зберігає молодість: хто з українських зірок став студентом за 30

Вчитися ніколи не пізно. Цей поширений вислів доводять українські знаменитості, які пішли за освітою вже у зрілому віці.

У Міжнародний день студента, що відзначається 17 листопада, Факти ICTV дізналися, хто з зірок вирішив сісти за парту дорослим і що за дипломи здобув.

Зірки, які стали студентами в зрілому віці

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Святослав Вакарчук

Зараз дивляться

У віці 34 років фронтмен гурту Океан Ельзи захистив дисертацію на тему Суперсиметрія електрона в магнітному полі та став кандидатом фізико-математичних наук. Він тривалий час працював над дисертацією, адже зайнятість не давала повністю віддатися написанню кандидатської.

Один з альбомів гурту носить назву Суперсиметрія, а одна з пісень альбому називається Susy. Це не просто жіноче імʼя, як здається на перший погляд, а абревіатура від слова supersymmetry.

Фото: Getty Images

Руслана

У 42 роки співачка сіла за парту разом з іншим студентами Американської музичної академії. Вона навчалася за спеціальностями Вокал і Продюсування.

За новим рівнем знань артистка пішла, оскільки мала класичну академічну освіту, а прагнула отримати ще й сучасну, згідно із західними методиками. Зірка казала, що цей підхід повністю відрізняється від того, чого вона пʼять років вчилася в консерваторії.

Фото: СТБ

Сергій Притула

У 40 років шоумен став студентом Львівського католицького університету. Він вступив на факультет публічного управління та адміністрування. До речі, цього року Сергій завершив  магістерську програму, тож у одного найвпізнаваніших волонтерів України є ще один диплом. Це його друга вища освіта.

Фото: Instagram Анна Саліванчук

Анна Саліванчук

У 37 років акторка стала студенткою факультету сімейної психології Інституту післядипломної освіти. Тоді вона похизувалася, що склала вступний іспит сама – без допомоги та списування. Зі 100 прохідних балів Анна набрала 106.

Зірка фільму Свінгери переконана, що навчання – шлях до вічної молодості.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Віталій Козловський 

У 35 років співак пішов за дипломом магістра на факультет музичного мистецтва до Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Водночас він прийняв пропозицію викладати у цьому ж самому закладі, адже мав великий практичний сценічний досвід.

Зараз Віталій боронить Україну в лавах ЗСУ.

Теги по теме
Святослав Вакарчук
Источник материала
Поделиться сюжетом