Шелудяк з’їв 10 кг ікри, а Ласточкін засушує рибок із акваріума: 8 випуск Хто зверху
Шелудяк з’їв 10 кг ікри, а Ласточкін засушує рибок із акваріума: 8 випуск Хто зверху

Шелудяк з’їв 10 кг ікри, а Ласточкін засушує рибок із акваріума: 8 випуск Хто зверху

Екватор шоу Хто зверху? позаду. 16 листопада в ефір Нового каналу вийшов восьмий випуск ігрового протистояння чоловіків та жінок.

У гендерному двобої на чолі з капітанами Лесею Нікітюк і Богданом Шелудяком зійшлись акторка Даша Петрожицька, гумористка Настя Ткаченко, співачка та інфлюенсерка Аня Трінчер, співак Enleo та гумористи Костя Трембовецький і Ігор Ласточкін.

Як пройшов 8 випуск 12 сезону Хто зверху – фоторепортаж

У першому конкурсі Руки-ноги командам вдалося гарненько розігрітися. Вони намагалися якнайшвидше скласти слова-відгадки з літер, які були в кожного учасника на долонях і стопах. Дівчатам вдалось насмішити глядачів та опонентів.

Зараз дивляться

Фото: Новий канал

– Дівчата, у вас була замість Марія – маіря, а замість лозина – лониза, не полин, а полун, – жартома прокоментував після раунду суддя.

Та після цього капітан чоловічої команди Богдан Шелудяк заступився за дівчат і попросив зарахувати слово, яке вони склали разом із фінальною сиреною. Врешті в студії оголосили Дивоглядки. В очі одне одному дивилися Аня Трінчер та Enleo. Перемога дівчат!

Раунд По губах промайнув швидко й завершився перемогою чоловіків. Їм вдалося зрівняти рахунок.

Фото: Новий канал

У музичному раунді Кнопка була, як завжди, запекла боротьба, що супроводжувалась і танцями, і співами. Зірки відгадали такі українські хіти: Гарно так Cheev, Проліски MamaRika, Допоможе ЗСУ Chico & Qatoshi, Дежавю Артема Пивоварова, Вільні люди гурту Без обмежень. Та зарубіжні треки: Whatever It Takes від Imagine Dragons, Please Forgive Me від Bryan Adams та Dancing Queen від ABBA. Перемогу в цьому раунді знову здобули дівчата.

Фото: Новий канал

Далі був конкурс Хто я?, де Костя Трембовецький намагався відгадати, що він став Вікторією Бекхем, а Настя Ткаченко – Тарасом Тополею з гурту Антитіла. На жаль, жодному учаснику не вдалося розгадати свої образи, тож знову грали в Дивоглядки.

Пан Суддя викликав позмагатися Костю і Настю. Трембовецький встановив рекорд цього конкурсу. Точніше антирекорд, бо він кліпнув уже на третій секунді. Перемога дівчат!

Завданням чоловіків у раунді Обмін ролями було відгадати, на яку плойку зробили укладку моделям, що з’явились у студії. Було вісім варіантів кучерів та вісім варіантів приладів для їхнього створення.

Фото: Новий канал

Дівчата за 90 секунд мали відгадати, яке спортивне знаряддя належить тому чи іншому українському чемпіону Олімпійських ігор. Весло, лижі, шаблю, жердину для стрибків, борцівське взуття, чорний пояс, рушницю для біатлону та пістолет треба було роздати восьми спортсменам.

Фото: Новий канал

У конкурсі Правда/брехня зірки, як завжди, поділилися невідомими фактами або цікавими історіями з власного життя.

У цьому випуску стало відомо, що Богдан Шелудяк якось з’їв 10 кілограмів червоної ікри, Ігор Ласточкін засушує акваріумних рибок, Настя Ткаченко везла велосипедом 40 кілограмів краденої кукурудзи, Даша Петрожицька в чотири роки заробляла гроші, якими вдавалося прогодувати сім’ю. А Аня Трінчер розповіла, що 14 людей щодня носять на собі її фото.

Фото: Новий канал

– Мій чоловік дуже винахідливий стосовно привітань мене з різними святами. 14 лютого він мене привітав таким чином, що набив людям мої портрети, – пояснила артистка в ефірі шоу.

Сьомий раунд Скляна дошка завершився перемогою жіночої команди. Ані Трінчер вдалося показати кращий результат, аніж Enleo.

Фото: Новий канал

І попри те, що протягом всієї гри з великим відривом лідирували дівчата, в запеклому фіналі перемогу здобули чоловіки. Тож їхній виграш (гроші в проекті віртуальні, – Ред.) подвоївся, а в студії пролунало переможне “Му-жи-ки!”

Источник материала
Поделиться сюжетом