Завершиться все не так швидко, як нам би хотілося, – Зеленський про війну проти України
Завершиться все не так швидко, як нам би хотілося, – Зеленський про війну проти України

Завершиться все не так швидко, як нам би хотілося, – Зеленський про війну проти України

Водночас глава держави підкреслив, що український народ продовжує боротися проти російських окупантів. Зеленський також відзначив важливість у перемозі України й світову підтримку.

Зеленський висловився про тривалу війну в Україні

Український очільник зустрівся з генеральним директором Fox Corporation Лакланом Мердоком та журналістами видань Fox News Бенджаміном Холлом та The Sun Жеромом Старкі. З медійниками Зеленський обговорив ситуацію на полі бою, високу мотивацію та рішучість українського народу й віру в перемогу.

Президент України наголосив, що у світі до війни у нашій "чомусь ставляться, як до кіно, та очікують, що в подіях не буде довгих пауз". За його словами, люди чекають, що "картинка перед очима завжди змінюватиметься, щодня будуть якісь сюрпризи".

Але для нас, для наших воїнів це не кіно. Це – наші життя. Це щоденна важка праця. І завершиться все не так швидко, як нам би хотілося, але ми не маємо права опускати рук і не зробимо цього,
– підкреслив він.

Володимир Зеленський також наголосив, що важливо зберегти увагу світу до наших зусиль у боротьбі за свободу та свою державу. Глава держави сказав, що саме світові медіа відіграють важливу роль в консолідації міжнародної підтримки України.

Президент висловлювався про "замороження" війни

  • Володимир Зеленський заявляв, що Україні потрібна перемога у війні, яку розв'язала Росія. Крім того, президент однозначно висловився проти замороження бойових дійна фронті.
  • Зокрема, глава держави наголосив, що заморожена війна означає те, що далі воюватимуть "наші діти чи навіть онуки". Зеленський підкреслив, що наша держава вже втратила багато людей і хоче втрачати ще більше.
  • Також президент застеріг, що якщо Росію не поставити на місце, то вона знову прийде окуповувати землі. Тому потрібно закінчити війну повністю.
Теги по теме
Владимир Зеленский Новости Украины Новости политики
Источник материала
loader
loader